• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۳ / ۰۰:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 93102413077
  • خبرنگار : 71431

سردار کمالی در واکنش به خبر بنیاد ملی نخبگان تشریح کرد

شروط سربازی نخبگان وکسرخدمت غیرنخبگان

شروط سربازی نخبگان وکسرخدمت غیرنخبگان

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به خبری درخصوص نصف شدن طول مدت سربازی نخبگان و استعدادهای برتر، جزییات مربوط به بهره‌مندی نخبگان و استعدادهای برتر از تسهیلات خدمت وظیفه عمومی را تشریح کرد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به خبری درخصوص نصف شدن طول مدت سربازی نخبگان و استعدادهای برتر، جزییات مربوط به بهره‌مندی نخبگان و استعدادهای برتر از تسهیلات خدمت وظیفه عمومی را تشریح کرد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار "انتظامی" خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به خبر منتشرشده پیرامون نصف شدن مدت سربازی نخبگان ضمن رد این موضوع گفت: برابر قوانینی که درحال حاضر داریم و در حال اجراست نخبگان و استعدادهای برتر خدمت سربازی خود را به شکل متداول انجام نمی‌دهند یعنی این روند که به آموزشی رفته و سپس به یگان‌های نظامی منتقل شوند درخصوص آنان اعمال نمی‌شود.

کمالی ادامه داد: برای آن دسته از نخبگان و استعدادهای برتر که شرایطش در قانون آمده و بنیاد ملی نخبگان نیز آنان را تایید کرده است نحوه سربازی به این شکل است که آنان می‌بایست یک پروژه تحقیقاتی در موضوعات لشکری و کشوری را انجام داده و پس از آن با گذراندن یک دوره آموزشی کارت پایان خدمت بگیرند.

وی با بیان اینکه در این شرایط این موضوع که طول مدت سربازی این دسته از مشمولان نصف می‌شود صحت ندارد، گفت: البته ارائه پروژه در موضوعات لشکری و کشوری دارای شرایطی است که یکی از آنها این است که حداقل یک سال مراحل تحقیقاتی این پروژه طول بکشد و این طور نباشد که یک فردی بیاید و پروژه‌ای را یک ماهه انجام بدهد و کارت پایان خدمت بگیرد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه این دسته از نخبگان اصلا به سربازی نمی‌روند که بخواهند سربازیشان نصف شود، درباره شرایط انجام پروژه‌های تحقیقاتی این افراد نیز گفت: کسانی که جزو نخبگان و استعدادهای برتر هستند باید به بنیاد ملی نخبگان مراجعه کرده و در آنجا این افراد به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح معرفی می‌شوند که پس از آن با توجه به نیازهای دستگاه‌ها و نهادها این افراد برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی به نهادهای مختلف معرفی می‌شوند. به عنوان مثال ممکن است فردی به وزارت نفت معرفی شده و فردی دیگر متناسب با تخصص و مهارتی که در انجام کار پژوهشی دارد به وزارت راه برود و همچنین سایر نهادها و دستگاه‌ها.

کمالی درباره اینکه چه تضمینی وجود دارد که طول پروژه این افراد حداقل یک سال طول بکشد گفت: پس از آنکه این افراد برای انجام پروژه به سازمان‌ها و نهادهای مربوطه معرفی می‌شوند بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و همچنین دستگاه مربوطه، بر آنان نظارت خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به آنچه که در خبرها درباره شرایط بهره‌مندی از تسهیلات سربازی برای نخبگان آمده بود گفت: در یکی از موارد اشاره شده بود که این افراد می‌توانند در دوران دانشجویی خود چنین پروژه‌هایی را انجام دهند اما این طور نیست و آنان حتما باید پس از فراغت از تحصیل نسبت به انجام پروژه اقدام کنند.

شرط دریافت کسر خدمت برای پژوهشگران غیرنخبه

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره اینکه آیا تنها نخبگان و استعدادهای برتر امکان استفاده از پروژه تحقیقاتی به جای سربازی را دارند یا خیر ، گفت: درخصوص مشمولان غیرنخبه نیز قوانینی وجود دارد که براساس آن مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر می‌توانند با دادن یک پروژه در موضوعات امنیتی و دفاعی از دو ماه تا 21 ماه کسر خدمت دریافت کنند.

کمالی با تاکید بر اینکه نوع پروژه مشمولان نخبه و غیرنخبه متفاوت است گفت: مشمولان نخبه می‌بایست در موضوعات و مسائل کشوری و لشکری پروژه ارائه داده و مشمولان غیرنخبه باید در خصوص مسائل امنیتی و دفاعی پروژه بدهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح همچنین درباره اینکه گفته شده بود نخبگان دارای مدرک کارشناسی امکان ارائه پروژه به جای انجام خدمت سربازی را ندارند نیز گفت: درخصوص مشمولان غیرنخبه شرط کارشناسی ارشد و بالاتر وجود دارد اما در موضوع مشمولان نخبه و استعدادهای برتر چنین شرطی وجود ندارد و مشمولان دارای مدرک کارشناسی نیز در صورتی که امکان ارائه پروژه تحقیقاتی را داشته باشند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه ملاک برای ما در این موضوع توانایی فرد نخبه و استعداد برتر برای انجام پروژه تحقیقاتی مورد نیاز در مسائل لشکری و کشوری است گفت: پس این موضوع که مشمولان نخبه و استعدادهای برتر حتما دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر باشند صحیح نیست و ما در این موضوع به چنین توافقی نرسیدیم.

خبرهای سربازی تنها از مرجع ستادکل نیروهای مسلح اعلام می‌شود

کمالی در خاتمه با تاکید بر اینکه در بحث اخبار و موضوعات مرتبط با سربازی نظیر بخشش‌ها، آیین‌نامه ها و قوانین جدید و ... تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی و تصمیم‌گیری ستاد کل نیروهای مسلح است، گفت: بنابراین خواسته ما این است که افراد غیرمسئول از بیان مطالبی که ممکن است با قوانین سربازی چندان سنخیتی نداشته باشد خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۰۲:۱۷

خوبه خدا رو شكر اين مدرك ارشدمون بلاخره يه جايى به درد خورد

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۰۹:۳۸

واقعاً جاي تاسف است که فرزندان ايثارگران و شهدا از مزاياي کسرخدمت حذف و يک عده بچه پولدار که نه در دوران جنگ به جبهه رفتند و اکنون هم شامل رافت اسلامي شده اند و با پول خدمت سربازي را مي خرند.( البته منظور اينجانب پژوهشگران محترم نميباشند)چون خدمات آنان به مملکت همانند حضور در جبهه ها مي باشد.

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۰:۱۳

سردار حرف ما اينه،سربازي بايد اختياري شود.

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۰:۲۳

چه عجب ما يه خبر خوب از سربازي شنيديم

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۳:۱۱

اتفاق مبارکي است (هر چند کمي دير)، ولي البته ظاهرا مشخص نشده اگر اين پژوهشهاي عملي منجر به ثبت اختراع شد، مالک اختراع کيست.

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۴:۱۷

دو سال براي اين کشور خدمت کرديم با حداقل امکانات موجود با حقوق اندکي که ميگرفتيم حق بيمه مربوطه در فيش ها کسر ميشد حالا هم بايد کلي پول بدهيم تا جز سوابق باشه پس آن پول هايي که کسر شد از فيش دوران خدمت بابت بازنشستگي که دقيقا هفت درصد سهم حقوق بگير بوده کجا رفته است لطفا مسئولين پاسخ دهند ضمنا دوستاني هم که مي توانند به ديوان عدالت اداري شکايت کنند تانتيجه حاصل شود. با تشکر

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۵:۱۴

اول اينکه سلام خدمت خبرگزاري ايسنا و مسئولان خدمت نظام وظيفه.خواستم بگم همه جور معافيتي رو تصويب کردين و به فکر همه بودين بغير از افراد مستضعف کميته امداد که يه قانوني هست که ميگه خانواده هاي تحت پوشش کميته که پدرشون فوت کرده ميتونن يک فرزندشون رو معاف کنن من يه پدر 75 ساله از کار افتاده دارم که واقعا زمين گيره و خدا هزار سال بهش عمر بده اما با يه انسان از دنيا رفته فرقي نداره خواستم از خبرگزاري ايسنا بخوام صدامون رو به گوش مسئولين مربوطه برسونن که اگه ميشه اين قانون مربوط به کميته امداد رو يه بازنگري کنن و الاوه بر فوت سن بالاي 75يا ازکارافتادگي رو هم به عنوان شرط معافي يکي از فرزندان دلخواه قرار بدن.با تشکر

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۷:۲۸

بنده متولد سال 70 هستم بدليل معافيت تحصيلي و تحصيل در دانشگاه تاريخ اعزامم 2/2/94 مي باشد؛ کسر خدمت ايثارگران مشمولان غير غائب در سال آينده چه وضعيتي دارد؟ خواهشا کسي ميدونه جواب بده

avatar
۱۳۹۳-۱۰-۲۴ ۱۸:۴۴

با سلام و ضمن خسته نباشيد يه خواهشي از شما داشتم ميشه بي زحمت براي کسي که مدرک ارشدش رو گرفته نخبه هم نيست و بخواد پروژه کسر خدمت انجام بده مراحلش رو از همين عزيزان مسئول بپرسيد و ريز به ريزش رو در سايت ايسنا منتشر کنيد . با تشکر از سايت خوب شما