• شنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93120200597
  • خبرنگار : 71516

در پی توافق بر سر تشکیل شورای انتقالی؛

احتمال بازگشت رئیس‌جمهور مستعفی یمن به قدرت قوت گرفت

احتمال بازگشت رئیس‌جمهور مستعفی یمن به قدرت قوت گرفت

منابع سیاسی یمنی احتمال دادند که به دنبال توافق گروه‌های سیاسی یمنی با تشکیل «شورای انتقالی» و ایجاد راهکارهایی برای اداره مرحله انتقالی از جمله بازگشت رئیس‌جمهور مستعفی به سمت خود، وی بار دیگر به قدرت بازگردد.

منابع سیاسی یمنی احتمال دادند که به دنبال توافق گروه‌های سیاسی یمنی با تشکیل «شورای انتقالی» و ایجاد راهکارهایی برای اداره مرحله انتقالی از جمله بازگشت رئیس‌جمهور مستعفی به سمت خود، وی بار دیگر به قدرت بازگردد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از یمن پرس، یک مشاور ریاست‌جمهوری در یمن که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن تصمیم گرفته تا در راستای تلاش‌های بین‌المللی که جمال بن عمر، فرستاده سازمان ملل رهبری آن را بر عهده دارد و همچنین تلاش نمایندگان احزاب سیاسی در این کشور برای حل بحران یمن بار دیگر به سمت خود به عنوان رئیس‌جمهور یمن بازگردد.

حزب «تجمع یمنی‌ها برای اصلاح» بر پایبندی خود به مشروع دانستن ریاست عبد ربه منصور هادی و تعیین چهار معاون با اختیارات مشخص برای وی تاکید کرد.

منابع محلی نیز اعلام کردند که هادی در صورت توقف درگیری در «مأرب»، مشخص شدن موضع واضحی از سوی اقلیم‌ها و پایبندی آنها به نتایج مذاکرات ملی، آغاز گفتگو درخصوص پیش‌نویس قانون اساسی و مذاکره تمامی طرف‌های سیاسی درخصوص آن، شرح و توضیح این پیش‌نویس برای مردم جهت تدوین پیش‌نویس نهایی، خروج «انصارالله» (شیعیان حوثی) از تمامی پایگاه‌های نظامی در صنعا و تحویل آن به ارتش و نیروهای امنیتی و همچنین ایجاد یک حزب سیاسی مدنی برای خود استعفای خود را لغو می‌کند و بار دیگر بر سر پستش بازمی‌گردد.

روز جمعه گروه‌های ساسی یمن در نشستی با نظارت سازمان ملل با تشکیل «شورای انتقالی» که اداره دولت را در دست بگیرد، توافق کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha