• پنجشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94051508634
  • خبرنگار : 71214

دبیر انجمن روغن نباتی به ایسنا خبر داد

مجوز افزایش 5 درصدی قیمت روغن صادر شد

مجوز افزایش 5 درصدی قیمت روغن صادر شد

دبیر انجمن روغن نباتی از مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر صدور مجوز افزایش قیمت روغن نباتی تا سقف پنج درصد خبر داد و گفت: قیمت‌های جدید روغن نباتی از هفته آینده اعمال می‌شود.

دبیر انجمن روغن نباتی از مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر صدور مجوز افزایش قیمت روغن نباتی تا سقف پنج درصد خبر داد و گفت: قیمت‌های جدید روغن نباتی از هفته آینده اعمال می‌شود.

محمد قبله در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پس از دو سال که هیچ افزایش قیمتی در محصولات کارخانه‌های تولیدکننده روغن نباتی اعمال نشد، در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار مصوب شد که صنایع روغن نباتی می‌توانند قیمت محصولات خود را تا سقف 5 درصد افزایش دهند.

وی افزود: بر اساس این مصوبه هر کارخانه‌ای می‌تواند در صورت تمایل قیمت محصولات خود را تا سقف تعیین شده مصوب تغییر دهد، اما در هر صورت باید نرخ اعمال شده دقیقا با قیمت حک شده روی محصولاتشان مطابقت داشته باشد.

دبیر انجمن روغن نباتی خاطرنشان کرد: با توجه به بخشنامه اخیر ابلاغ شده دولت برای افزایش 6 درصدی قیمت 18 قلم مواد غذایی که روغن نباتی را هم شامل می‌شد، صنایع روغن نباتی نیز پیشنهاد افزایش قیمت 6 درصدی را به ستاد تنظیم بازار ارائه دادند که در مصوبه امروز ستاد تنظیم بازار افزایش قیمت تا سقف 5 درصد مجاز دانسته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۱۴:۴۰

تاالان مجوز کاهش قيمت صادر کردين؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۱۴:۵۹

آفرين متشکريم عاليه

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۲۳:۲۰

هي بگين تورم کاهش يافته!!!!!!!!!!!!!! خوبه متشکريم

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۶ ۰۰:۰۸

تورم کجا پايين اومده؟

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۶ ۰۰:۳۱

خدايي فکر کردين چه جوري بايد زندگي کنيم؟؟؟

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۶ ۰۱:۰۳

آفرين بر شما بسه ديگه چند بار گراني را در کشور اجرا مي کنيد اي کاش حقوق ها را هم در سآل 10 دفعه زياد مي کرديد

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۸:۱۱

سه سال انتظار براي افزايش قيمت روغن نباتي آن هم فقط 5درصد ظلم به اين صنعت مي باشد باتوجه به افزايش 3برابري دلار وسه سال افزايش هزينه هاي دستمزدوبيمه وماليات وحمل ونقل و...اين درحالي است که صنايعي مانند خودرو و لبنيات سالي چند بار افزايش قيمت مي گيرند !