• شنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94051709761
  • خبرنگار : 71415

داعش عربستان را به حملات بیشتر تهدید کرد

داعش عربستان را به حملات بیشتر تهدید کرد

گروه تروریستی داعش با انتشار پیامی صوتی که ظاهرا همراه با تصویر بمبگذار انتحاری عامل حمله اخیر به یک مسجد نیروهای ویژه عربستان در شهر أبهاست، به عربستان هشدار داد منتظر حملاتی جدید باشد.

گروه تروریستی داعش با انتشار پیامی صوتی که ظاهرا همراه با تصویر بمبگذار انتحاری عامل حمله اخیر به یک مسجد نیروهای ویژه عربستان در شهر أبهاست، به عربستان هشدار داد منتظر حملاتی جدید باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این پیام روی تصویری که ادعا شده متعلق به ابوسنان النجدی، عامل انتحاری حمله به مسجد نیروهای ویژه عربستانی است قرائت می‌شود. این پیام صوتی داعش اواخر روز جمعه در حساب‌های توئیتر وابسته به این گروه قرار داده شد.

قرائت کننده این پیام به عربستان در خصوص وقوع حملات بیشتر علیه این کشور هشدار می‌دهد و می‌گوید: حکام و نظامیان سعودی به دلیل شرکت در عملیات ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش در عراق و سوریه بهره‌ای از آرامش نخواهند برد.

وی از دیگر شبه نظامیان خواست تا دست به بمبگذاری‌های انتحاری بزنند و تاکید کرد: تاثیر کمربندهای انفجاری بیشتر از سلاح‌های گرم است.

حمله انتحاری روز پنجشنبه به مسجد نیروهای ویژه عربستانی در شهر أبها که 15 کشته بر جای گذاشت یکی از مرگبارترین حملات علیه نیروهای امنیتی عربستان در سال‌های اخیر بود. اغلب قربانیان این حمله اعضای نیروهای ویژه عربستان بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha