• چهارشنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94112113700

فرزند مسعود بارزانی خواستار کمک جهانی برای مقابله با داعش شد

فرزند مسعود بارزانی خواستار کمک جهانی برای مقابله با داعش شد

فرزند مسعود بارزانی خواستار کمک‌های بین‌المللی برای حمایت مالی از جنگ علیه داعش شد و تاکید کرد اینکه نیروهای کرد که دستمزد بسیار کمی می‌گیرند همچنان در خطوط مقدم جنگ حضور دارند، یک معجزه است.

فرزند مسعود بارزانی خواستار کمک‌های بین‌المللی برای حمایت مالی از جنگ علیه داعش شد و تاکید کرد اینکه نیروهای کرد که دستمزد بسیار کمی می‌گیرند همچنان در خطوط مقدم جنگ حضور دارند، یک معجزه است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اقلیم کردستان عراق در پی بهای پایین نفت، مناقشه با بغداد برسر درآمدهای نفتی و بحران اقتصادی به علت جنگ با داعش، شاهد کاهش عواید خود بوده است.

نیروهای کرد عراقی موسوم به پیشمرگ‌ها به مدت طولانی هم پیمان آمریکا بوده و جزو موثرترین نیروها در مبارزه با داعش هستند اما "مسرور بارزانی" فرزند مسعود بارزانی، رییس جمهور اقلیم کردستان عراق و رییس شورای امنیت منطقه‌ای کردستان (آسایش) به آسوشیتدپرس اعلام کرد که بسیاری از مبارزان کرد دستمزدی دریافت نمی‌کنند.

وی گفت: من فکر می‌کنم که جامعه بین‌الملل باید بفهمد که این نیروها انسان هستند و همگی خانواده دارند و این مسوولیت کل دنیا است تا به کمک پیشمرگ‌ها بیاید که در این نبرد پیروز شوند.

یک هیات کرد هفته گذشته به بغداد رفت و از دولت عراق درخواست کمک کرد اما هیچ توافقی بین طرفین صورت نگرفت. براساس توافقات موجود، 17 درصد از درآمد نفتی عراق متعلق به کردستان است اما بغداد در سال 2014 پرداخت این مبلغ به کردستان را متوقف و اعلام کرد که کردها اقدام به صادرات غیرقانونی نفت با هدف استقلال خود کرده‌اند.

مسرور بارزانی هم‌چنین تاکید کرد که کردستان عراق همچنان قصد دارد رفراندومی درخصوص استقلال خود برگزار کند اما از ارائه زمانبندی آن خودداری کرد.

وی گفت: ما سعی می‌کنیم در این کشور (عراق) بمانیم اما اگر مقامات بغداد، کردها را به عنوان شرکای برابر در نظر نگیرند و همچنان به دنبال مجبور کردن کردها به دور ماندن از خود کنند، پس دیگر نباید از کردها به علت جست‌وجو راه‌حل‌های دیگر و بهتر انتقاد کنند.

وی در ادامه افزود: ما همین حالا اعلام استقلال نخواهیم کرد؛ ما تنها درخصوص حقی صحبت می‌کنیم که کردها مانند هر ملت دیگری دارند. هر زمان آنها احساس کنند که زمان آن رسیده تا حق خود را بگیرند، جهان هم باید این موضوع را درک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha