• یکشنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95012208496

43 درصد مخازن سدهای کشور خالی است

43 درصد مخازن سدهای کشور خالی است

با وجود بارش‌های مناسب سال آبی و افزایش نسبی روان‌آب‌های سطحی، هم‌اکنون 43 درصد حجم مخازن سدهای کشور خالی است.

با وجود بارش‌های مناسب سال آبی و افزایش نسبی روان‌آب‌های سطحی، هم‌اکنون 43 درصد حجم مخازن سدهای کشور خالی است.

به‌گزارش خبرنگار ایسنا، بر اساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، از ابتدای مهرماه تا 18 فروردین ماه جاری، حجم آب ذخیره شده در مخازن سدهای کشور با 18 درصد افزایش نسبت به سال گذشته به 28 میلیارد و 120 میلیون مترمکعب رسیده است.

بر اساس این گزارش، حجم مخازن سدهای کشور در سال آبی گذشته در همین زمان، 23 میلیارد و 910 میلیون مترمکعب بوده است.

طبق این گزارش، هم‌اکنون ذخیره آب در 57 سد بزرگ کشور نظیر زاینده‌رود، درودزن، 15 خرداد و سد ساوه کمتر از 40 درصد است.

بر اساس این گزارش، حجم ورودی آب به سدهای کشور در سال گذشته 15 میلیارد و 960 میلیون مترمکعب بوده که در سال جاری با 51 درصد افزایش به 24 میلیارد و 70 میلیون مترمکعب رسیده است.

بر این اساس، خروجی آب از سدهای کشور که در سال آبی گذشته 12 میلیارد و 810 میلیون مترمکعب بود، در سال آبی جاری با 15.2 درصد افزایش به 14 میلیارد و 760 میلیون مترمکعب رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha