• یکشنبه / ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95062817545
  • خبرنگار : 80001

نماینده وزیر راه و شهرسازی در حفظ حقوق بیت‌المال:

رسانه‌ها جلوی پیشروی کویرخواران را گرفتند

رسانه‌ها جلوی پیشروی کویرخواران را گرفتند

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال، رسانه‌ها را مهم‌ترین رکن در برخورد با جرایم زمین‌خواری و کویرخواری عنوان کرد و گفت: اگر می خواهیم با مفاسد در حوزه زمین‌خواری برخورد کنیم مهم‌ترین رکن که رسانه‌ها هستند را نباید فراموش کنیم.

حسین معصوم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پاسخ‌های ضد و نقیضی به پیگیری‌ها و استعلام‌های ما در رابطه با پرونده کویرخواری داده شد. برای شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مربوطه نامه نوشتیم. هم‌چنین از بنیاد مسکن و همکاران خودمان در وزارت راه و شهرسازی استان گزارش خواستیم. با این وجود حداقل توفیقی که در این خصوص حاصل شد این است که تصرفات از آن‌چه اتفاق افتاده بیشتر نشده است. لذا گزارشات رسانه‌ها و حضور آنها طبیعتا در کاهش جرایم تاثیر دارد.

وی افزود: مطبوعات و رسانه‌ها بسیار می‌توانند درباره جرایم مربوط به زمین‌خواری به ما کمک کنند. به شخصه هرجا اخبار و گزارش‌های خوبی درباره زمین‌خواری در جراید منتشر می‌شود دنبال می‌کنم و برای احقاق حقوق بیت‌المال با دستگاه‌های مربوطه ارتباط می‌گیرم.

نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ حقوق بیت‌المال تاکید کرد: پرونده‌های کویرخواری را پی‌گیری کرده و هنوز هم این کار را ادامه می‌دهیم. همکارانمان را به آن‌جا فرستادیم تا در استان و در دادگستری حساسیت ایجاد شود؛ زیرا معتقدیم جلسات خصوصی نمی‌تواند موثر باشد. بسیاری از موفقیت‌هایی که درباره کنترل زمین‌خواری ایجاد شده حساسیت‌هایی است که مطبوعات و خبرگزاری‌ها ایجاد می‌کنند. به همین دلیل اگر می خواهیم با مفاسد در این حوزه برخورد کنیم مهم‌ترین رکن که رسانه‌ها هستند را نباید فراموش کنیم. هرجا رسانه‌ها خوب و با مطالعه حرکت کردند و دقت نظر داشتند به ما کمک کردند.

معصوم با بیان این‌که از این به بعد دادگاه لاهه بحث تخریب محیط زیست را به عنوان جنایت علیه بشریت دنبال می‌کند، تصریح کرد: مساله محیط زیست بحث خصوصی و شخصی نیست. اگر ما در مورد منابع طبیعی و آب حساسیت ویژه نداشته باشیم بعد از تخریب منابع حیاتی، اقدام برای درمان دیر است. لذا نباید صبر کنیم تا به بحران برسیم. همه باید تلاش کنیم تا محیط سالم تری برای زندگی داشته باشیم. این خواسته همه مردم است و مسوولین باید در این خصوص تلاش کنند. خوشخبتانه فضای فعلی که مطبوعات دنبال می‌کنند فضای خوبی است.

وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری درخصوص مبارزه با زمین‌خواری گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری امروز قوا در این مسیر حرکت می‌کنند ولی این کفایت نمی‌کند و باید اقدامات جدی‌تری داشته باشیم.

مشاور وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: یکی از مباحث مهمی که رهبر معظم انقلاب در ۲۳ اسفندماه ۱۳۹۳ مطرح کردند موضوع جرم‌انگاری در مسائل مربوط به زمین‌خواری بود که صحبت بسیار خوبی است. کسانی که این جرایم را مرتکب می‌شوند باید تاوان و هزینه جرم خود را بپردازند. تا این مساله محقق نشود طبیعتا یک بخشی از مشکل همین طور باقی خواهد ماند. قوای سه‌گانه در این حوزه باید اهتمام بیشتری نشان دهند. مجلس جدید هم می‌تواند گام‌های خوبی بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha