• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95111711984
  • خبرنگار : 71505

جدیدی:

در بررسی حادثه پلاسکو رعایت قانون نتیجه بخش است

در بررسی حادثه پلاسکو رعایت قانون نتیجه بخش است

یک عضو شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم تبعیت همه دستگاه‌ها و نهادها از قانون گفت: همه در مقابل قانون یکسان هستند و در حادثه پلاسکو نیز با در نظر گرفتن همین موضوع باید ابعاد مختلف حادثه مورد بررسی قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، عباس جدیدی در نوبت عصر سیصد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که به بررسی حادثه پلاسکو اختصاص یافته بود گفت: امیدوارم نتیجه همه بحث‌ها و گفت‌وگوهای جلسه امروز به اجماعی برای ایجاد رفاه و ایمنی شهر و شهروندان تهران منجر شود و این بررسی‌ها پلی برای ایجاد ایمنی شهر تهران باشد نه اینکه دیواری در مقابل این موضوع.

وی ادامه داد: همه در مقابل قانون یکسان هستند و باید از قانون تبعیت کنند. در حادثه پلاسکو نیز امیدواریم با نگاه به رعایت قانون موضوعات منتج به نتیجه‌ای باشد که گویای قانون است و حق مردم در آن ادا شود. قطعا در این مسیر باید از حاشیه پردازی خودداری کنیم.

وی تاکید کرد: باید نگاهی به امکانات موجود در کشور داشته باشیم و بر اساس وجود این امکانات از شهرداری تهران توقع داشته باشیم. باید به این نکته دقت کنیم که ممکن است افرادی که امروز اظهار نظر می‌کنند فردا در جایگاه شهردار باشند. با این نگاه می‌توان قضاوت درستی انجام داد. امیدوارم در نهایت زبان قانون حاکم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha