• چهارشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96022012993
  • خبرنگار : 71263

سازمان اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد

افزایش تولید نفت آمریکا و کاهش قیمت‌ نفت

افزایش تولید نفت آمریکا و کاهش قیمت‌ نفت

سازمان اطلاعات انرژی آمریکا در دورنمای انرژی کوتاه مدت ماهانه خود پیش بینی کرد تولید داخلی در سال ۲۰۱۸ به رکورد ۹.۹۶ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا می‌کند که نسبت به ۹.۹ میلیون بشکه پیش بینی شده در گزارش ماه گذشته بالاتر رفته است.

به گزارش ایسنا، بر پایه گزارش این سازمان، تولید نفت آمریکا در سال ۲۰۱۷ به ۹.۳۱ میلیون بشکه در روز بالغ می‌شود که نسبت به ۹.۲۲ میلیون بشکه پیش بینی شده در آوریل افزایش نشان می‌دهد.

شرکت‌های اکتشاف آمریکایی در سال جاری دکل‌های بیشتری اضافه کرده و برنامه کاهش تولید نفت اوپک و ۱۱ صادرکننده خارج از این سازمان که در ژانویه آغاز شد را تضعیف کرده اند.

طبق آمار گروه "بیکر هیوز"، شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا در یک سال گذشته بیش از دو برابر شده و هفته گذشته به ۷۰۳ حلقه رسید. بر اساس گزارش این گروه صنعتی، شکاف میان حفاری و رسیدن حداکثر تولید نشان می‌دهد تولید آمریکا در ماه‌های آینده افزایش بیشتری خواهد یافت.

بر اساس گزارش بلومبرگ، پیش بینی می‌شود تولید نفت جهان در سال میلادی جاری و آینده سریع‌تر از تقاضا افزایش پیدا کند. سازمان اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی خود از میزان تولید جهانی را از ۹۸.۰۳ میلیون بشکه در روز در گزارش ماه گذشته خود به ۹۸.۴۷ میلیون بشکه در روز افزایش داد. پیش بینی می‌شود تولید در سال ۲۰۱۸ به ۱۰۰.۴ میلیون بشکه در روز صعود خواهد کرد.

در گزارش ماه جاری اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی شده است که تقاضای جهانی برای نفت در سال میلادی جاری به ۹۸.۳ میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت که در مقایسه با دورنمای ۹۸.۰۹ میلیون بشکه در دورنمای ژانویه بالاتر است. همچنین میزان مصرف در سال ۲۰۱۸ به ۹۹.۹۳ میلیون بشکه در روز رشد می‌کند که بالاتر از ۹۹.۵۵ میلیون بشکه پیش بینی شده در ماه گذشته است.

قیمت‌های مورد پیش بینی برای هر دو قیمت پایه نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا و نفت برنت تحت بازبینی نزولی قرار گرفتند.

متوسط قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۵۰.۶۸ دلار در سال ۲۰۱۷ پیش بینی شد که نسبت به ۵۲.۲۴ دلار در گزارش آوریل کاهش نشان می‌دهد و ۵۵.۱۰ دلار در سال ۲۰۱۸ پیش بینی شد که نسبت به قیمت پیش بینی شده در ماه گذشته بدون تغییر مانده است.

نفت برنت که قیمت پایه بازار جهانی است، امسال به ۵۲.۶۰ دلار در هر بشکه می‌رسد که نسبت به برآورد قبلی ۵۴.۲۳ دلار پایین‌تر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha