• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96050804891
  • خبرنگار : 71553

38 مدرسه فعال در منطقه 11 تا پایان مرداد نوسازی می‌شود

38 مدرسه فعال در منطقه 11 تا پایان مرداد نوسازی می‌شود

قائم مقام شهرداری منطقه 11 تهران از نوسازی 38 مدرسه فعال در منطقه 11 تا پایان مرداد ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا،وحید محمدی ضمن اعلام این خبر در ارتباط با فرآیند نوسازی مدارس در منطقه 11 گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت نوسازی مدارس در سال جاری طی اعلام فراخوان به مدیران و ذی ربطان 119 مدرسه فعال در منطقه 11، از آنها خواسته شد تا درخواست‌های خود  را در ارتباط با نیازهای عمرانی مدارس اعلام کنند که از بهمن ماه سال گذشته به مدت 3 ماه این درخواست ها دریافت و در بانک اطلاعات عمرانی مدارس منطقه ثبت شد.

وی افزود:پس از بررسی این درخواست‌ها در کمیته آموزش منطقه 11 با توجه به شاخص های مورد نظر شهرداری برای نوسازی مدارس ، 38 مدرسه انتخاب و  6 میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی این مدارس اختصاص داده شد.

قائم مقام شهرداری منطقه 11 همچنین در ارتباط با اقدامات انجام شده برای نوسازی مدارس افزود:از ابتدای تیر ماه سال جاری عملیات عمرانی  در این 38  مدرسه آغاز شد که شامل استحکام بخشی ابنیه و سازه،نازک کاری،سفت کاری،رنگ آمیزی،ایزوگام و آسفالت می شود.

براساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، محمدی همچنین از پایان عملیات عمرانی نوسازی مدارس تا پایان مرداد ماه سال جاری خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha