• سه‌شنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96071105273
  • خبرنگار : 71523

تعیین تکلیف طرح توسعه سه میدان نفتی در آینده نزدیک

تعیین تکلیف طرح توسعه سه میدان نفتی  در آینده نزدیک

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارائه نتیجه مطالعات شرکت‌های خارجی برای سه میدان نفتی خبر داد و گفت: چند شرکت خارجی نتیجه مطالعات خود را برای توسعه میادین منصوری، آب تیمور و چنگوله ارائه کرده‌اند که این نتایج در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته تا گزینه مناسب انتخاب شود.

کریم زبیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نتایج مطالعات شرکت‌های مختلف برای توسعه میادین آب تیمور و  منصوری ارائه شده، افزود: دو شرکت پرتامینا و لوک‌اویل نتایج مطالعه خود را برای توسعه میدان منصوری ارائه کرده‌اند. همچنین سه شرکت پرتامینا، لوک‌اویل و مرسک نتایج مطالعه خود را برای میدان آب‌تیمور ارائه کرده‌اند. پیشنهادات این شرکت ها، در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته و نتایج مطالعه شرکت‌های مذکور با یکدیگر مقایسه شده‌اند تا گزینه مناسب انتخاب شود.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارائه گزارشی توسط شرکت شل برای توسعه میدان نفتی یادآوران خبر داد و گفت: شرکت شل هم گزارشی برای توسعه میدان نفتی یادآوران ارائه داده که این گزارش در حال بررسی است البته این شرکت فقط پیشنهاد اولیه خود را ارائه داده و باید بررسی بیشتری روی این طرح انجام دهند.

زبیدی در ادامه اظهار کرد: سه شرکت DNO، گازپروم و PTTEP نتیجه مطالعه خود را برای میدان چنگوله ارائه کرده‌اند که قرار است این نتایج در آینده‌ای نزدیک در کمیته مشاوران مطرح شده و مورد بررسی قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، زبیدی پیش از این به ایسنا درمورد روال بررسی نتیجه مطالعات شرکت‌های بین المللی در مورد میادین نفت و گاز کشور توضیح داده بود موضوع این مطالعات (MOU) عمدتا فنی است و چارچوب فنی مطالعات (MDP) بررسی می‌شود. در این راستا یک کمیته فنی تشکیل شده که این کمیته هفته‌ای یکبار با حضور وزیر نفت برگزار می‌شود. در این جلسه سرپرست گروه توضیحات لازم را به حاضرین ارائه می‌کند. بعد از این که مباحث در کمیته مذکور ارائه شد برای کمیته مشاورین مدیریت مخازن که متشکل از اساتید دانشگاهی، کارشناسان، افراد با تجربه در مهندسی مخازن و غیره است ارسال می‌شود تا این افراد در مورد نتایج مطالعات اظهار نظر کنند و بعد از این کمیته پروپزال به شورای عالی مخازن که زیر نظر وزیر فعالیت می‌کنند و سرپرستی آن برعهده معاونت منابع هیدروکربوری است ارسال می‌شود و جمع بندی نهایی در این کمیته صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha