• دوشنبه / ۴ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96100401696
  • منبع : نمایندگی ایلام

زنگنه:

تکمیل پروژه‌های نفت و گاز ایلام سرعت می‌گیرد

تکمیل پروژه‌های نفت و گاز ایلام سرعت می‌گیرد

وزیر نفت بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نفت و گاز ایلام تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، بیژن نامدار زنگنه در دیدار با استاندار و نمایندگان ایلام در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تکمیل پروژه‌های نفت و گاز استان و همچنین پیشرفت بالای ۷۵ درصدی برخی از آنها اشاره و اظهار کرد: انعقاد قرارداد با شرکت‌های خارجی به منظور اجرا و یا تکمیل پروژه‌های استان در شرف امضاء است و ان‌شاءالله با انعقاد قراردادهای جدید، شاهد تسریع در اجرای پروژه‌ها خواهیم بو.

«قاسم سلیمانی دشتکی» استاندار ایلام نیز خواستار تسریع در اجرای پروژه های نفت و گاز  استان شد و خواستار تسریع در بهره‌برداری از میدان‌های نفتی «آذر» و «چنگوله» شد.

محور بعدی مذاکرات استاندار ایلام با وزیر نفت، موضوع پروژه سواپ نفت کرکوک به جنوب کشور از طریق استان ایلام بود که به موجب اجرای این پروژه، نفت کرکوک با تانکر به انبارهای نفت دره‌شهر منتقل و از آنجا از طریق خط لوله به جنوب کشور منتقل می‌شود.

اجرای واحد بهره برداری  NGL۳۱۰۰ نیز یکی دیگر از موضوعات مورد مذاکره استاندار ایلام با وزیر نفت بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha