• دوشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96110200994
  • خبرنگار : 71539

وزیر رفاه: وضعیت پرستاری مطلوب نیست

وزیر رفاه: وضعیت پرستاری مطلوب نیست

وزیر رفاه ریشه مشکلات حوزه پرستاری را ساختارهای معیوب چند دهه دانست و تاکید کرد: در حال حاضر وضعیت پرستاری مطلوب نیست اما برای آن برنامه و مسیر وجود دارد.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در مراسم گرامیداشت روز پرستار که صبح امروز در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، گفت: جامعه‌ای خوشبخت است که همه بتوانند نقش پرستاری را در آن ایفا کنند. یکی از مشکلات امروز ما تنهایی و کم شدن غمخوارگی است. ما همه حضرت زینب (س) و پرستاران را به این صفت می‌شناسیم.

وی تاکید کرد: ما باید در کنار هم باشیم و با عقلانیت مسائل را حل کنیم. علاوه بر آن باید بدانیم ریشه مشکلات پرستاران کجا است. ما باید ساختارهای معیوبی که چند دهه پیش رفته و مسائل پرستاری را ایجاد کرده بررسی کنیم. طرح طب ملی از دهه ۱۳۴۰ تا دولت آقای روحانی هنوز اجرا نشده است و در این مدت بیشترین کسانی که آسیب دیده‌اند افراد خدمت‌گیرنده بودند. مردم فقیر می‌شدند و علاوه بر آن درون این ساختارها پرستاران هم وضعیت تبعیض آمیزی پیدا کردند.

وزیر رفاه تاکید کرد: امروز وضع پرستاری مطلوب نیست اما مسیر برنامه وجود دارد. پرستاری یکی از مهمترین عناصر درون طرح تحول است. احساس عدالت، شأن و منزلت دستاوردهایی هستند که باید آنها را جلو ببریم.

ربیعی تاکید کرد: نباید فکر کنید مسائل دیده نمی‌شود و کوتاهی می‌شود. اگر نتوانستیم تعرفه‌ها را جلو ببریم به این دلیل بود که در نظام سلامت مسائل زیادی انباشته شده است. ما قرار بود در جهت عادلانه کردن مسائل حرکت کنیم. آنچه امروز در کشور انجام می‌شود به سمت عادلانه و منطقی کردن منابع سلامت است.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز پرستار اظهار کرد: در حوزه سلامت طی چند دهه اخیر از نظر مالی دچار کاستی‌هایی بودیم، اما اجرای طرح تحول توانست تا حدی آن را جبران کند. در این طرح باید پرستاران را ببینیم و ساختار نظام سلامت را اصلاح کنیم.

وی افزود: بخشی از تعرفه‌های پرستاری در منزل مصوب شده و امیدواریم شورای عالی بیمه برای ساماندهی این مصوبات همکاری خوبی داشته باشد. پرستاران در طرح تحول و پیش از آن بخش مهمی از خدمات درمانی را به مردم ارائه می‌کردند. اگر نیروی پرستاری تامین شود پزشکان نیز می‌توانند کارهای حساس‌تری انجام دهند و بخشی از مسئولیت‌ها به پرستاران محول شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۳:۱۶

جناب آقای وزیر وصعیت درکدام زیر مجموعه وزارت مطلوب است؟سازمان بازنشستگی کشوری.تامین اجتماعی .شستا؟ تامین کار برای فارغ التحصیلان که گروه گروه آواره دیار غربت میشوند رفاه اجتماعی برای جامعه زیر خط فقر ؟ اصلا فلسفه وجود وزارت کار ورفاه درمملکت چیست؟

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۴:۵۱

شما يك قشر را نام ببريد كه وضعيت مطلوبي داشته باشد، جايزه داريد . منظور اقشاري هستند كه با كار شرافتمندانه روزگار مي گذراند نه آقازاده ها و وابستگان رانت خوار !

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۲ ۱۵:۵۳

سلام خدمت وزیر محترم.ازشماخواهشمندیم بفکره کارکنان سازمان زندانها هم باشید.کسانی که درخط عملیاتی زندان کارمیکنند که بانام مراقبین تامین شناخته میشوند.در رابطه با مشاغل سخت این افراد هم صحبت کنید.کسانی که مستقیما بازندانی در ارتباطند ومشکلاتی همچون استرس فشارهای روحی و مشکلات خانوادگی دارند.

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۰۳ ۰۰:۲۷

آقای وزیر به داد بازنشستگان برسید