• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96120200687
  • خبرنگار : 71381

گزارش ایسنا از دوازدهمین روز بررسی بودجه ۹۷

گزارش ایسنا از دوازدهمین روز بررسی بودجه ۹۷

اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان از بیمه شخص ثالث به دیه محکومان معسر، صدور مجوز آزادی زندانیان حوادث رانندگی، مخالفت سازمان بازرسی با مصوبه کمیسیون تلفیق درباره تکلیف اراضی واگذارشده به افراد، اختصاص ۵ درصد از درآمد خرید سربازی برای آموزش مهارتی پرسنل وظیفه پادگان‌ها و ... مهمترین مصوبات امروز نمایندگان در جریان بررسی جزئیات بودجه ۹۷ است.

به گزارش ایسنا، دوازدهمین روز رسیدگی به لایحه بودجه۹۷ در مجلس به ریاست علی لاریجانی و با حضور نمایندگان برگزار شد و ادامه رسیدگی به بخش هزینه‌ای لایحه بودجه در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار گرفت.

اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان از بیمه شخص ثالث به دیه محکومان معسر

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان از محل بیمه شخص ثالث به دیه محکومان معسر با اولویت زنان را به تصویب رساندند که براساس آن وزیر دادگستری مجاز است با تصویب هیأت نظارت صندوق تأمین خسارت‌های بدنی حداکثر تا سه هزار و پانصد میلیارد (۳.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از منابع درآمد سالانه موضوع بندهای (ث) و (ج) ماده (۲۴) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۲۰/ ۲/ ۱۳۹۵ را از محل اعتبارات ردیف ۲- ۱۱۰۰۰۰ جدول شماره (۷) این قانون دریافت و هزینه کند.

مجوز آزادی زندانیان حوادث رانندگی صادر شد

همچنین نمایندگان در مصوبه‌ای دیگر صندوق تامین خسارت‌های بدنی را مکلف کردند دیه زندانیان غیرعمد حوادث رانندگی که به دلیل محدودیت سقف تعهدات شرکت‌های بیمه و صندوق مذکور در زندان به سر می‌برند را تامین کند.

۵ درصد از درآمد خرید سربازی برای آموزش مهارتی پرسنل وظیفه پادگان‌ها اختصاص می‌یابد

در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه مجلس در مصوبه‌ای اختصاص پنج درصد از درآمد خرید سربازی برای آموزش مهارتی پرسنل وظیفه را تصویب کرد که براساس آن به دولت اجازه داده می‌شود کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی که بیش از ۸ سال غیبت دارند را با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت به‌صورت نقد و اقساطی که تا پایان سال ۱۳۹۷ تسویه می‌شود، معاف کند.

کسر کمک هزینه مسکن نیروهای مسلح صرف تعمیر و نگهداری خانه‌های سازمانی می‌شود

همچنین نمایندگان  تصویب کردند که کسر کمک هزینه مسکن نیروهای مسلح پس از در اختیار گرفتن خانه‌های سازمانی را صرف تعمیر و نگهداری خانه‌های سازمانی کنند.

مخالفت سازمان بازرسی با مصوبه کمیسیون تلفیق درباره تکلیف اراضی واگذارشده به افراد

در ادامه جلسه علنی صبح امروز مجلس در جریان رسیدگی مجلس به بند الحاقی ۲ به تبصره ۱۱، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه از نامه رسمی رئیس سازمان بازرسی کل کشور و اعلام مخالفت جدی سراج رئیس این سازمان با این مصوبه کمیسیون تلفیق خبر داد. حمید پورمحمدی گفت: براساس اعلام آقای سراج طبق قانون، تکلیف اراضی واگذار شده به افراد در محدوده شهری و اراضی خارج از شهرها در تملک سازمان منابع طبیعی مشخص است و این بند الحاقی مجلس ممکن است مشکلات جدیدی را به وجود آورد.

ممنوعیت افزایش حقوق مقامات/اعضای هیئت علمی و قضات مستثنی شدند

به گزارش ایسنا نمایندگان جلسه نوبت عصر امروز مجلس ضمن ممنوع کردن هر گونه افزایش حقوق برای مقامات در سال آینده این موضوع را برای اعضای هیئت علمی و قضات مستثنی کردند و در عین حال مصوب کردند که حداکثر میزان افزایش حقوق در سال ۹۷ برای کارکنان دولت ۲۰ درصد باشد.

تعیین سقف برای پاداش پایان خدمت کارکنان دولت

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای دیگر برای پاداش پایان خدمت کارکنان دولت سقف تعیین کردند. به موجب این مصوبه، هرگونه پرداخت خارج از ضوابط این قانون تحت این عنوان و عناوین مشابه در حکم تصرف در اموال عمومی است.

اعطای هرگونه تسهیلات به مقامات ممنوع شد

همچنین در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۹۷ در بخش هزینه ای مجلس در مصوبه‌ای اعطای هرگونه تسهیلات از محل اعتبارات دولتی به مقامات، روسا و کارکنان دستگاه‌های اجرایی را منموع کردند.

مصوبه مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای برای افزایش و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با اولویت کسانی که ماهانه کمتر از دو میلیون تومان دریافت می‌کنند، اعتبار اختصاص دادند. به موجب این مصوبه، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح مکلفند افزایش احکام حقوقی سال ۱۳۹۷ بازنشستگان ذی‌نفع ناشی از اجرای این حکم را از ۱/۱/ ۱۳۹۷ اعمال کنند

اجرای بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های حقوقی منوط به تامین بار مالی شد

همچنین  مجلس شورای اسلامی اجرای بخشنامه ها و دستورالعمل‌ها و جداول و طبقه بندی مشاغل و افزایش مبنای حقوق را مشروط به تامین بار مالی توسط دولت کرد.

ممنوعیت دریافت سود از حساب‌های بانکی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها

 مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای حساب‌های بانکی دستگاه‌های اجرایی شامل حساب‌های جاری پشتیبان، سپرده گذاری کوتاه مدت و بلندمدت را از دریافت سود ممنوع کرد. در اجرای این حکم بانکهای دولتی و غیردولتی مجاز به پرداخت سود به دستگاهای اجرایی که فاقد قوانین و مقررات برای دریافت سود هستند نمی باشند.

مصوبات ستاد تدابیر ویژه اقتصادی با تنفیذ رهبری اعتبار دارد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصمیمات و مصوبات ستاد تدابیر ویژه اقتصادی و سایر کارگروه‌های شورای عالی امنیت ملی را در صورتی که منجر به تغییر ارقام قانون بودجه ۹۷ شود، بدون تنفیذ مقام معظم رهبری فاقد اعتبار دانستند.

اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان به هلال‌احمر

نمایندگان مجلس مقرر کردند که پنج هزار میلیارد ریال به جمعیت هلال‌احمر اختصاص یابد. نمایندگان مجلس در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۹۷ در بخش هزینه‌ای در جلسه علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه) بند «الف» تبصره ۱۳ را با ۱۳۲ رای موافق، ۲۳ رای مخالف و چهار رای ممتنع از مجموع ۲۰۰ نماینده حاضر در مجلس تصویب کردند.

پنج‌صدم درصد از اعتبارات هزینه‌ای استان‌ها به تقویت نهاد خانواده اختصاص می‌یابد

در ادامه جلسه نوبت عصر نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند که پنج صدم درصد از اعتبارات هزینه‌ای استانها برای تقویت نهاد خانواده در اختیار اداره کل امور بانوان و خانواده استان‌ها قرار گیرد. به موجب این مصوبه وزارت کشور مکلف است عملکرد این بند را هر شش‌ماه به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال نماید. شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها مکلفند مبلغ مزبور را به اداره کل امور زنان و خانواده استان تخصیص دهند.

۲۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای واکسن آنفلوانزای طیور اختصاص یافت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب بند الحاقی به تبصره ۱۳ لایحه بودجه ۹۷ ، ۲۰۰ میلیارد تومان برای تولید و ارتقای واکسن آنفلوانزای طیور در اختیار موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی قرار دادند.

اختصاص هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان برای وزارت بهداشت و تقویت صندوق بیمه کشاورزی

همچنین مجلس ۲۵۰ میلیارد تومان برای وزارت بهداشت و هزار میلیارد تومان برای پرداخت سهم دولت و تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی اختصاص دادند.

تعیین تکلیف هدفمندی یارانه‌ها منوط به تصمیم‌گیری کمیسیون تلفیق شد

بند مربوط به هدفمندی یارانه‌ها برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد. در جریان بررسی این بند، نمایندگان ابهامات زیادی را مطرح می‌کردند مبنی بر اینکه قرار است دولت چطور در طول سه ماه یارانه خانوارهای پردرآمد را حذف کند.

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

در ادامه با تصویب بند د تبصره ۱۳ مصوب شد: معادل یک هزار میلیارد (۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰)ریال از محل منابع ماده (۱۰)قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و منابع ماده(۱۲)قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور برای پیشگیری و مهار(کنترل)بیماری‌های واگیر دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، مایه‌کوبی(واکسیناسیون)دامها و بهداشت فرآورده‌های دامی در اختیار سازمان دامپزشکی کشور قرار گیرد.

محمدباقر نوبخت نیز در جلسه علنی نوبت عصر امروز با بیان اینکه دولت آمادگی قطع یارانه خانوارهای پردرآمد را دارد گفت: مجلس از ما می‌خواهد که در طول سه ماه یارانه بخش قابل توجهی از جامعه را از طریق آزمون وسع حذف کنیم که این کار آن هم در طول مدت سه ماه تنها باعث حذف یارانه افراد کم درآمد می‌شود و عملا امکان‌پذیر نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha