• جمعه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96121105625
  • خبرنگار : 90098

سرما در اروپا همچنان قربانی می گیرد

سرما در اروپا همچنان قربانی می گیرد

تا کنون بیش از ۴۱ نفر جان خود را به دلیل کاهش شدید دما در کشورهای اروپایی از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا از توتبای، از هفته گذشته تا کنون به دنبال ورود سامانه سرد آب و هوایی موسوم به «یخ زدگی سیبری» ۴ نفر در فرانسه، ۱۸ نفر در لهستان،۶ نفر در چک،۴ نفر در لیتوانی ،دو نفر در ایتالیا، دو نفر در رومانی و هفت نفر در استونی بر اثر یخ زندگی جان باختند.

بسیاری از شهروندان بی خانمان اروپایی در معرض سرمازدگی هستند و تا کنون ده‌ها نفر از آنان در بیمارستان بستری شده‌اند.

در مناطق جنوبی اروپا برودت هوا تا منفی ۱۲درجه سانتی گراد رسیده است ، حال آنکه در اروپای مرکزی و شرقی سرمای هوا تا منفی ۲۰ درجه زیر صفر است و در مناطق کوهستانی سوئیس برودت هوا به منفی ۳۶ درجه سانتگراد رسیده که رکوردی تاریخی در کاهش دمای اروپا است.


روز گذشته به دلیل برودت هوای شدید و یخ زندگی برق بیش از ۷۰ درصد از مناطق شهری اوکراین دچار اختلال شد و تمامی مدارس و مراکز دانشگاهی را به تعطیلی کشاند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha