• یکشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۲:۳۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97012608584
  • خبرنگار : 71282

یک مقام مسئول کارگری مطرح کرد

دستمزد کارگران آخرین مشکل تولیدکنندگان

دستمزد کارگران آخرین مشکل تولیدکنندگان

به اعتقاد یک مقام مسئول کارگری، در صورتی که بودجه طرح‌های اشتغال پرداخت نشود، برنامه‌ریزی و ریل‌گذاری برای ایجاد اشتغال نتیجه نمی‌دهد.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا، چشم‌انداز بنگاه‌های اقتصادی در سال ۱۳۹۷ را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: معتقدم تا زمانی که مشکلات بنگاه‌ها در بحث عوارض و مالیات و تامین مواد اولیه به قوت خود باقی باشد، در وضعیت بنگاه‌ها تغییری ایجاد نخواهد شد.

وی ادامه داد: با تولیدکنندگان که صحبت می‌کنیم می‌گویند دستمزد کارگر آخرین مشکل ماست و عوارض شهرداری، مالیات بر ارزش افزوده و هزینه‌های سنگین تامین مواد اولیه مهمترین مشکلاتی است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با تاکید بر تسهیل شرایط تولید در کشور، گفت: دولت باید موانع تولید را از میان بردارد و شرایط تولید را بهبود بخشد تا تولیدکنندگان بتوانند در فضای موجود نفس بکشند.

ابوی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با رویکرد ایرانی عملی نمی‌شود، گفت: نمی‌توانیم با شعار و بخشنامه بگوییم مردم کالای ایرانی مصرف کنند. به جای کالاهایی که اضافه بر سازمان وارد کشور می‌کنیم به حل مشکل تولیدکننده کمک کنیم.

او افزود: وقتی کیفیت کالایی خوب باشد، مردم هم از مصرف آن استقبال می‌کنند. بسیاری از کالاهای خارجی شاید جنس عالی و فوق العاده‌ای هم نداشته باشد ولی تنوع رنگ دارند و مشتری پسند هستند ولی جنس ایرانی با وجود کیفیت بالایی که دارد، دیده نمی‌شود.

این مقام مسئول کارگری متذکر شد: متاسفانه بعضی کالاهای داخلی به دلیل نداشتن تنوع فروش نمی‌رود و بعضی دیگر به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه کیفیت پایینی دارد و تولید کننده از کیفیت آن می‌زند، به همین دلیل مصرف‌کننده تمایلی به خرید آن نشان نمی‌دهد و ترجیح می‌دهد کالای خارجی و چینی فاقد کیفیت ولی ارزان را خریداری کند.

ابوی در پایان از بیکاری به عنوان چالش بزرگ کشور یاد کرد و گفت: سال گذشته طرح‌های اشتغال بسیاری مطرح شد و بعضی از آن‌ها به مرحله اجرا هم رسید ولی خروجی آن‌ها ملموس نبود. مقامات وزارت کار معتقدند که اشتغال را ریل‌گذاری کرده‌اند و زمان می‌برد تا نتیجه آن دیده شود اما حقیقت آن است که اشتغال بدون پول ممکن نیست و اگر بودجه طرح‌های اشتغال نرسد همه ریل گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای طرح‌های اشتغال هم از بین می‌رود.

سال گذشته طرح‌های متعددی از سوی وزارت کار در حوزه اشتغال ارائه و برخی از آن‌ها اجرایی شد. بارزترین طرح اشتغالی دولت که در راستای تحقق اهداف و سیاست‌گذاری اشتغال خود دنبال کرد، طرح اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی بود که وزارت کار ماموریت ساماندهی و پالایش متقضایان و اجرای آن را عهده‌دار شد. طرح روستا -تعاون و توسعه مشاغل خانگی هم از دیگر طرح‌های در دست وزارت کار بود که در چند استان به مرحله اجرا درآمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۶ ۰۸:۱۲

تولید کننده و کارفرمایی که میخواهد با کمتر دادن دستمزد و زدن از سبد معیشت کارگران که 2700 برآورد شده بیگاری بکشد فقط ادا و اصول کارفرمایی را درمیاورد...وگرنه کارگری که از صبح 8 ساعت میبایست کار کند پس کارفرما هم میبایست دستمزد عادلانه به او بدهد !!!

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۶ ۰۹:۱۶

چندتا قانون است میتواند به سیستم فعلی بازار سامان دهد 1- اجرای درست قانون استاندارد 2- اجرای قانون حمایت از مصرف کنندگان 3-اجرای قانون مالیات 4- قانون پولشوی اگر این چهار قانون درست اجرا شود خیلی از مشکلات حل خواهد شد اما کو اعتقاد بقانون گرایی؟