• یکشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97012608723
  • خبرنگار : 99999

جوشِ جوانی را زود درمان کنید

جوشِ جوانی را زود درمان کنید

رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه ‌آکنه یا جوش جوانی نیاز به درمان هر چه زودتر داشته تا نتیجه بهتری دریافت شود، گفت: اینکه گفته می‌شود جوش خودش خود به خود خوب می‌شود یا با داروی گیاهی می‌توان آن را کامل درمان کرد، جایگاه علمی ندارد.

به گزارش ایسنا، دکترعلیرضا فیروز درباره برگزاری کنگره قاره‌ای درماتولوژی اظهار داشت: این کنگره ۵ تا ۷ اردیبهشت در سالن همایش‌های صدا و سیما به همت مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود:‌ همکارانی از انجمن متخصصین پوست ایران، انجمن اروپایی لیزر پوست، مجمع انجمن‌های بین‌المللی جراحی پوست و زیبایی، آکادمی سلامت جهانی و شبکه بین‌المللی بیماری‌های التهابی پوست در برگزاری این کنگره مشارکت دارند و کمیته علمی داخلی کنگره با شرکت رؤسای مراکز تحقیقاتی پوست و مراکز آموزشی پوست، همچنین انجمن متخصصین پوست ایران تشکیل شده است.

رئیس کمیته علمی کنگره قاره‌ای درماتولوژی با اشاره به اینکه مرکز پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران هر دو سال یکبار کنگره‌ای جهت تبادل علمی همکاران داخل و خارج از کشور در حوزه پوست برگزار می‌کند، افزود: ارائه آخرین اطلاعات علمی در زمینه بیماری‌های پوست، ایمونولوژی پوست، پوست در اطفال و بیماری‌های سیستمیک پوست و... از اهداف برگزاری این کنگره است.

فیروز بیان داشت: ۲۰۰ سخنرانی با شرکت ۱۵۰ سخنران در این کنگره خواهیم داشت که ۱۰۰ سخنران از  ۳۳ کشور از جمله آمریکا، آلمان، ایتالیا، هند، فرانسه، تونس، برزیل، کانادا، فیلیپین، ترکیه، ژاپن و ...  نیز در کنگره حضور می‌یابند.

وی گفت: بیماری‌های شایع پوستی نظیر آکنه، حساسیت پوستی و ریزش مو و سالک از جمله مباحث این کنگره بوده که متخصصین صاحب‌نظر در این زمینه‌ها جدیدترین مباحث را مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌دهند.

رئیس کمیته علمی کنگره قاره‌ای بهاره درماتولوژی اضافه کرد:‌ آکنه یا جوش جوانی نیاز به درمان هر چه زودتر داشته تا نتیجه بهتری دریافت شود و از اِسکار جلوگیری به عمل آید و اینکه گفته می‌شود جوش خودش خود به خود خوب می‌شود یا با داروی گیاهی می‌توان آن را کامل درمان کرد جایگاه علمی ندارد و نوع درمان نیز بسته به شدت آکنه دارد.

فیروز اضافه کرد: چهار کارگاه در زمینه‌هایی همچون لیزر پوست، آسیب‌شناسی پوست، ترمیم اسکارها و درماتوسکوپی خواهیم داشت و ۱۰ کارگاه نیز طی سه روز برگزاری کنگره برپا می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی خاطرنشان کرد: درماتوسکوپی در واقع استفاده از میکروسکوپ روی پوست و مو بوده و در این روش تشخیص بیماری‌ها بدون نیاز به نمونه‌برداری انجام می‌شود که در کشور ما این موضوع جدید بوده و مباحث آن در کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

کنگره قاره‌ای درماتولوژی ۵ تا ۷ اردیبهشت در سالن همایش‌های صدا و سیما به همت مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha