• یکشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97020905402
  • خبرنگار : 71432

پیشگیری از بیماری کبد با بهبود رژیم غذایی

غذا تغذیه اشتها رژیم غذایی چاقی لاغری

پزشکان آمریکایی معتقدند رژیم غذایی مطلوب باعث می‌شود مقدار کمتری چربی در کبد انباشته شود.

به گزارش ایسنا، نتایج مطالعه انجام گرفته در آمریکا نشان می‌دهد افرادی که رژیم غذایی خود را بهبود داده و به وضعیت مطلوب می‌رسانند میزان چربی کمتری در کبد خود دارند و خطر ابتلا به بیماری‌های کبد در آنان کمتر است.

پزشکان بر آنچه بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شود تمرکز کردند که به طور معمول با چاقی و برخی انواع عادات غذایی مرتبط است. در حالیکه تغییر در رژیم غذایی برای درمان این نوع از بیماری کبد توصیه می‌شود تا امروز تحقیقات انجام گرفته نشان دهنده تاثیر این تغییرات در پیشگیری از بیماری کبد چرب غیر الکلی نبوده است.

در این بررسی متخصصان پرسشنامه مربوط به رژیم غذایی و اسکن چربی کبد ۱۵۲۱ نفر را مورد مطالعه قرار دادند.

در طول انجام این مطالعه مشاهده شد افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال می‌کردند ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به کبد چرب بوده‌اند.

به گفته متخصصان آمریکایی یافته‌ها نشان می‌دهد افزایش کیفیت رژیم غذایی با کاهش انباشت چربی در کبد و کاهش خطر شروع بیماری کبد چرب مرتبط است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، همچنین افرادی که کیفیت رژیم غذایی خود را بهبود داده‌اند از مقدار میوه، سبزی و غلات بیشتری مصرف کرده‌اند که حاوی میزان بالایی از آب و فیبر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.