• چهارشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۲:۰۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97052412570
  • خبرنگار : 71214

کدام خودروها از پرداخت مابه‌التفاوت ارزی معاف می‌شوند؟

کدام خودروها از پرداخت مابه‌التفاوت ارزی معاف می‌شوند؟

رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: خودروهایی که تا پیش از ۲۲ فروردین امسال وارد شده‌اند، مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی نمی‌شوند اما همه خودروها و قطعات منفصله خودرو که در ماه‌های گذشته با ارز دولتی وارد شده‌اند، باید مابه‌التفاوت ارزی پرداخت کنند، چراکه نباید در این زمینه رانتی به وجود آید.

به گزارش ایسنا، واردات خودرو و قطعات منفصله آن نیز در ماه‌های گذشته با تغییرات و نوساناتی مواجه شد به‌گونه‌ای که تا پیش از ۲۱ فروردین ماه با ارز متقاضی موجود در بازار وارد شده و پس از اعلام بسته ارزی دولت در ۲۱ فروردین ماه مشمول دلار ۴۲۰۰ تومانی شدند اما پس از آن واردات خودرو با ممنوعیت مواجه شد که البته مهلت برای واردات خودروهای ثبت سفارش شده و چگونگی پرداخت مابه‌التفاوت برای آنها از مسائلی بود که در این زمینه به وجود آمد.

مجتبی خسروتاج - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - درباره جزئیات این مساله به ایسنا گفت: خودروهایی که در سال گذشته و تا قبل از ۲۱ فروردین ماه با ارز متقاضی وارد شده است که نرخی حدود ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان داشت، مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی نمی‌شوند. اما آن دسته از خودروها و قطعات منفصله‌ای که از ارز ۴۲۰۰ تومانی در ماه‌های اخیر استفاده کرده‌اند باید مابه‌التفاوت آن را برای واردات پرداخت کنند و مشمول بند ۵ مصوبه ابلاغ شده از سوی معاون اول رئیس‌جمهور خواهند شد.

وی افزود: در این زمینه پیشنهادات لازم به وزیر صنعت، معدن و تجارت ارائه شده است که اگر به تصمیم لازم برسیم، تکلیف آن طی روزهای آینده مشخص و ابلاغ خواهد شد اما به احتمال زیاد همین تصمیم که خودروهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی مشمول مابه‌التفاوت ارزی خواهند شد، اجرایی می‌شود. چراکه نباید رانتی در این زمینه شکل بگیرد.

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت : در حال حاضر با توجه به مصوبات و ابلاغیه‌های موجود همه خودروها و قطعات منفصله آن که از ارز نیمایی یا بانکی دولتی برای واردات استفاده کرده‌اند که همان ارز ۴۲۰۰ تومانی است، مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی می‌شوند ، مگر آنکه در ادامه تغییراتی در این زمینه شکل بگیرد که اعلام می‌شود. اما با توجه به جلسات برگزار شده، به نظر می‌رسد تصمیم‌گیری در این زمینه تغییری نکند.

با توجه به این وضعیت باید دید که چه تصمیمی برای خودروهای وارداتی گرفته می‌شود و وارد کنندگان چگونه باید مابه‌التفاوت ارزی برای ترخیص خودروهای خود پرداخت کنند که البته به زودی این تصمیم، تصویب و ابلاغ می‌شود. از سوی دیگر نیز ممکن است برای پرداخت مابه‌التفاوت ارزی واردکنندگان خودرو نیز مشمول پرداخت اقساطی یا تسهیلات دیگر که برای کالاهای وارداتی دیگر در نظر گرفته شده، شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۲۵ ۱۰:۰۶

آقا فرمودند بی تدبیری حاصل گرانی بوده است گرفتن مابه التفاوت ارزی یکی از مصداق های بی تدبیری مسئولین است شرکت های واردات خودرو با پول و سرمایه مشتری اقدام به خرید خودرو از خارج می کنند و تمام افزایش تعرفه گمرگی و غیره را دو برابر می کنند و از مشتری دریافت می کنند یعنی خالی شدن بیشتر جیب مشتری یعنی سود بیشتر شرکت و دولت از جیب مشتری من یک مشتری خودرو وارداتی هستم که یکسال پیش خودرو پیش خرید کردم و الان چندین بار این قوانین جدید به من خوده است و تا حالا 90 میلیون تومان اضافه بر قرارداد داده ام ولی تغییرات قوانین هنوز در تعقیب من است و خودرو را که در سال 96 دور از مسائل ارزی و گمرگی بوده است را با لحاظ کلیه اثرات ارزی و گمرگی پرداخت کرده ام

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۲۶ ۰۲:۴۴

فقط متاسفم برای شرکت اطلس خودرو که ا ز سی یکم فروردین ۹۶ ثبت نام شده هستم وتا کنون جواب مثبت نمی دهن چرا من قراداد ۱۸۹ میلیون دارم وبه من پشنهاد قیمت ۲۸۰ شد چرا کسی به فکر مردم نیست

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۵ ۱۷:۲۰

هیچ فریادرسی نیست و تاوان همه تصمیمات نادرست را مشتری و مردم باید بدهند.خدایا خودت به داد این مردم خسته برس.