• جمعه / ۲۰ مهر ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97072011115
  • خبرنگار : 71591

انتشار فیس‌بوک‌لایت تنها در یک کشور، صدای کاربران را درآورد

انتشار فیس‌بوک‌لایت تنها در یک کشور، صدای کاربران را درآورد

عرضه نسخه مخصوص سیستم‌عامل iOS اپلیکیشن فیس‌بوک لایت که قرار بود به زودی منتشر شود، تنها در یک کشور، صدای کاربران سایر کشورها را درآورده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت phonearena، بسیاری از اپلیکیشن‌های مختلف هم‌چون شبکه‌های اجتماعی از نسخه لایت (Lite) نیز علاوه بر نسخه اصلی، بهره می‌گیرند که برای آن دسته از کاربرانی که سرعت اینترنت کشورشان پایین است و یا حافظه گوشی بسیار کم و محدود است، توسعه داده شده است تا آن‌ها نیز بتوانند از قابلیت‌های اصلی و محوری بسیاری از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های متعدد استفاده کنند و اخبار و گزارش‌های موردنظر خود را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند.

از شبکه‌های اجتماعی که نسخه لایت خود را توسعه داده‌اند، می‌توان به فیس بوک لایت، فیس بوک مسنجر لایت، توییتر لایت، اسکایپ لایت و اینستاگرام لایت اشاره کرد و کاربران باید به منظور دریافت این نسخه به فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی‌استور مراجعه کنند.

حالا پس از آنکه اپلیکیشن فیس‌بوک لایت برای کاربران iOS تنها در کشور ترکیه منتشر و عرضه شد، بسیاری از کاربران و علاقمندان به دریافت و استفاده از این اپلیکیشن که در سایر کشورها سکونت داشتند، به این مساله اعتراض کردند و از این شبکه اجتماعی خواستند تا هرچه سریع‌تر در کشورهای دیگر نیز آن را عرضه کند.

فیس‌بوک نیز در پاسخ به خیل عظیمی از کاربرانی که از این قضیه شکایت داشتند، اعلام کرده است که در آینده‌ای نزدیک فیس‌بوک لایت را در کشورهای متعدد بیش‌تری از جهان عرضه و منتشر خواهد کرد.

نسخه لایت اپلیکیشن‌های مختلف که در ابتدا تنها برای کاربران کشورهای درحال توسعه با سرعت اینترنت و ظرفیت حافظه پایین توسعه و ارائه شده بود، حالا با توجه به حجم کمی که از حافظه دستگاه اشغال می‌کند و باتری بسیار کمتری نیز مصرف می‌کند، در کشورهای توسعه‌یافته و پیشرفته نظیر ایالات متحده آمریکا و انگلستان نیز مورد استقبال قرار گرفته است و پیش‌بینی می‌شود خیل عظیمی از کاربران گوشی‌های آیفون از عرضه فیس‌بوک لایت استقبال کنند. این در حالیست که اپلیکیشن فیس‌بوک لایت مخصوص گوشی‌های اندرویدی در سال ۲۰۱۵ میلادی منتشر شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha