به گزارش ایسنا، عباسعلی دامنگیر - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان - با بیان این مطلب گفت: پس از انتقال این گونه ارزشمند و گذراندن مراحل نگهداری در قرنطینه، آزمایشهای نهایی و اطمینان از وضعیت سلامت این گورخرها با حضور دامپزشکان سازمان محیط زیست انجام گرفت و کارشناسان آنها را در مسیر مشخصی از پارک ملی رها سازی کردند.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از وارد شدن استرس به این گونه ارزشمند، تصمیم بر این شد که درب سایت باز گذاشته شود تا گورخرها به خواست خود از سایت خارج شوند. طبق مشاهدات و فیلم های موجود گورخرها به دلیل عادت، دیشب مجددا به محل سایت برای تغذیه بازگشتند.
دامنگیر با رد موضوع مطرح شده مبنی بر فرار این گورخرها گفت: هدف از این طرح از ابتدا رها سازی این گونه بود. همچنین باید در نظر گرفت که این گونه وحشی است و بیش از مدت دو هفته نمی توان آنها را در قرنطینه نگه داشت زیرا دچار مشکل می شوند.
بر اساس گزارش سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان در پایان از علاقهمندان به حیات وحش دعوت کرد در صورت تمایل برای بازدید از محل زندگی این گونه و بازدید از موفقیت فاز اول انتقال گورخرها در خطرانقراض، با هماهنگی سازمان محیط زیست به پارک ملی کویرمراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات