• جمعه / ۲۵ آبان ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97082512129
  • منبع : وزارت امور خارجه

قاسمی: قطعنامه وضعیت حقوق بشر ایران با اهداف سیاسی تصویب شده و مردود است

قاسمی: قطعنامه وضعیت حقوق بشر ایران با اهداف سیاسی تصویب شده و مردود است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: استفاده ابزاری از حقوق بشر، قطعنامه‌های حقوق بشری و سازوکارهای بین‌المللی توسط برخی کشورهای غربی و رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی و برخی رژیم های مرتجع منطقه قویا محکوم و مردود است.

به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی با اشاره به تصویب قطعنامه وضعیت حقوق بشر ایران در نشست کمیته سوم اجلاس ۷۳ مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با حمایت برخی دولت‌هایی که خود از بزرگترین ناقضان حقوق بشر در کشورهای خود و دیگر کشورها هستند، ضمن محکوم کردن اقدام این گروه از کشورها، اظهار داشت: این قطعنامه بدون در نظرگرفتن واقعیات موجود ایران، مبتنی بر نگرشی گزینشی، تبعیض آمیز، غرض ورزانه و با اهداف سیاسی تهیه و تصویب شده است که آن را مردود می‌دانیم.

 قاسمی افزود: استفاده ابزاری از حقوق بشر، قطعنامه های حقوق بشری و سازوکارهای بین‌المللی توسط برخی کشورهای غربی و رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی و برخی کشورهای مرتجع منطقه برای پیگیری مقاصد شوم  افراط گرایانه و هم چنین  سیاست‌های آشوب‌طلبانه و حمایت از تروریست‌های تجزیه‌طلب را قویا محکوم می‌کنیم و معتقدیم ادامه این روند اعتماد جامعه بین‌المللی به سازوکارهای بین المللی را تضعیف کرده و اثربخشی و کارایی آنها را در مواقع ضروری و لازم زیر سوال می‌برد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اظهار داشت: از نظر ما محل مناسب و جهان‌شمول ارزیابی حقوق بشر در کشورها، سازوکار یو.پی آر (بررسی دوره ای جهانی) است که بدون تبعیض همه کشورها را مورد بررسی قرار می دهد. مشارکت سازنده و فعال کشورمان در این سازوکار، نشانگر جدیت ایران در ارتقای حقوق بشر و عمل به تعهدات بین‌المللی خود از طریق همکاری‌های سازنده و سازوکارهای مبتنی بر گفت‌وگو است.

به گزارش ایسنا، به نقل از فاکس‌نیوز، کمیته حقوق بشر سازمان‌ملل  روز پنج‌شنبه قطعنامه‌ای تصویب کرد که به موجب آن از ایران خواسته شده تا آن‌چه در این قطع‌نامه « استفاده شایع از بازداشت‌های خودسرانه» خوانده شده را متوقف کرده و همچنین نگرانی‌هایی در مورد آن‌چه از آن به عنوان به‌کارگیری اعدام یاد شده، ابراز شده است.

در این قطعنامه همچنین نگرانی‌هایی در مورد آن چه محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در زمینه حق آزادی عقیده و مذهب خوانده شده، عنوان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha