• دوشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۷ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97091909174
  • خبرنگار : 71560

راهکارهای کاهش آلودگی هوا از نگاه یک نماینده مجلس

راهکارهای کاهش آلودگی هوا از نگاه یک نماینده مجلس

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، گفت: استفاده از سیستم‌های الکترونیک و هوشمند و ارائه‌ خدمات الکترونیکی به مردم نقش بسزایی در مدیریت عبور و مرور در سطح شهر دارد که خود در کاهش آلودگی هوا موثر است.

محمد محمودی شاه‌نشین در گفت‌وگو با ایسنا درباره تاثیر فرهنگ سازی طرح‌هایی نظیر سه‌شنبه‌های بدون خودرو در کاهش آلودگی هوای کلانشهرها بیان کرد: زمانی اینگونه طرح‌ها می‌تواند موثر واقع شود که زیرساخت‌های آن نیز فراهم شود. زمانی که مردم با کمبود وسیله حمل و نقل عمومی در سطح شهر روبه‌رو هستند نمی‌توان از آنها انتظار داشت که از خودروهای شخصی استفاده نکنند.

وی گفت: توسعه مسیر دوچرخه‌سواری و اختصاص دوچرخه رایگان به مردم خود می‌تواند در فرهنگ‌سازی موثر باشد.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، درباره راهکارهای کاهش آلودگی هوا کلانشهرها، با بیان اینکه آلودگی هوای کلانشهرها یکی از معضلاتی است که امروز ما با آن روبه‌رو هستیم، اظهر کرد: باید در سه بخش به این موضوع پرداخته شود؛ بخش اول مساله‌ پیشگیری از عواملی است که موجبات آلودگی هوا را ایجاد می‌کند که باید مدیریت شود. در خصوص پیشگیری به عنوان مثال امروز گرمایش ساختمان‌های اداری و مجتمع‌های داخل شهرها آلودگی زیادی را به هوای کلانشهرها وارد می‌کند که باید از این مساله پیشگیری کرد.

به گفته این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، همچنین می توان با استفاده از بنزین یورو ۴ و یورو ۵ قدری از آلودگی هوا کاست و با ارتقاء کیفیت حمل و نقل عمومی نیز می‌توان مردم را به سمت استفاده از وسائل حمل و نقل عمومی سوق داد.

وی با بیان اینکه در بخش دوم مساله درمان و توسعه فضای سبز مطرح است، افزود: متاسفانه سرانه فضای سبز کلانشهرها متناسب با جمعیت آنها نیست و با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد که یکی از دلایل این امر بالابودن ارزش اراضی در کلانشهرهاست و از سوی دیگر مساله‌ تامین آب فضای سبز است.

محمودی شاه‌نشین خاطرنشان کرد: باید عبور و مرور در داخل کلانشهرها را مدیریت کنیم و به سمت پاسخگویی آنلاین به مردم برویم. خدمات‌رسانی به مردم باید به صورت الکترونیکی انجام شود. اینگونه دیگر لازم نیست که مردم مسافت را در شهر جابه‌جا شوند تا به بانک یا اداره برای انجام کارها مراجعه کنند.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی در ادامه برنامه‌ریزی را به عنوان سومین مساله نام برد و گفت: ما باید چشم‌اندازی برای محیط شهرها داشته باشیم. امروز مساله‌ بهداشت شهرها مدعی زیادی دارد، اما زمانی که موقع عمل می‌رسد همه شانه خالی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۸

شعار "توسعه مسیر دوچرخه‌سواری و اختصاص دوچرخه رایگان" فقط برای مالکان پروژه وام کلان آورده و در عمل هدر دادن پول و سرمایه از بلاتکلیفی کیوسکهای آن مشخص است. در انتهای بلوار فردوس غرب حداقل سه کیوسک و دوچرخه های اوراقی را ببینید و از خط کشی ها و تابلو ها نیز اثری نمانده است. و خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ....

avatar
۱۳۹۷-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۵

تا وقتی که قیمت بنزین ازاد و شناور نشود. الودگی هوا فقط بدتر خواهد شد. الان با بنزین ارزان دارند یارانه می دهند به سواری سواران و خودروهای تک سرنشین و مردم را تشویق می کنند به استفاده از خودروی شخصی . غیر مستقیم به مردم می گوییم مترو سوار نشو و اتوبوس و تاکسی سوار نشو.