• پنجشنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 97101307010
  • خبرنگار : 71542

مقایسه کیفیت هوای تهران با سال گذشته

مقایسه کیفیت هوای تهران با سال گذشته

معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: روزهای سالم تهران نسبت به سال گذشته ۲۷ روز بیشتر شده است.

به گزارش ایسنا مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست، در سی و چهارمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که عصر روز گذشته در سازمان محیط زیست با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت صنعت وزارت راه ، وزارت آموزش و پرورش، سازمان هواشناسی و پلیس برگزار شد؛ گفت: از ابتدای سال ۹۷  تا روز سه‌شنبه (۱۱ دی)، در تهران، ۲۲۶ روز سالم داشتیم، این در حالیست که در مدت مشبه سال گذشته تعداد روز های سالم تهران ۲۰۴ روز بوده است، بنابراین امسال ۲۷ روز به روزهای سالم تهران اضافه شده است.

  وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا ۱۱ دی‌ماه، در تهران ۱۷ روز پاک و در مدت مشابه سال گذشته ۱۲ روز پاک داشته ایم. همچنین امسال روزهای ناسالم برای گروه‌های حساس ۴۴ روز و در سال گذشته ۶۶ روز بوده است.

معاون سازمان محیط زیست تاکید کرد: باید از همه دستگاه‌های اجرایی تشکر کنیم که سعی خود را برای بهبود وضع هوا انجام دادند، اما با توجه به اینکه در آستانه روز ملی هوای پاک (۲۹ دی‌ماه) قرار داریم، مهم است که بخش‌های مختلف دولت بتوانند مشارکت مردم را در حوزه کاهش آلودگی هوا جلب کرده و آگاهی آنها را در این زمینه افزایش دهند.

در جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا، بحث‌هایی در مورد عملکرد مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین صورت گرفت، که در این باره معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست گفت: از وزارت راه درخواست می‌کنیم که به عملکرد مراکز معاینه فنی سنگین نظارت کافی داشته باشد، چون شاهدیم که تعدادی از خودروهای سنگین در حال تردد با وجود داشتن برگه معاینه فنی، همچنان دود زا هستند، این مضوع نشان می‌دهد که حتما مشکلی وجود دارد.

تجریشی همچنین تاکید کرد: زمان تقویت نظارت ها بر مراکز معاینه فنی سنگین، همین مقطع است، چون به دلیل سردی هوا و بروز پدیده وارونگی دما با افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه هستیم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان در بخش پایانی این جلسه که موضوع اسقاط موتورسیکلت‌های کاربراتوری به بحث و بررسی گذاشته شد، علی‌رغم مخالفت نماینده وزارت صنعت با این موضوع، اظهار کرد: موتور سیکلت‌ها سهم بالایی در آلودگی هوا دارند و لازم است در زمینه اسقاط این دستگاه ها کار جدی صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha