• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97121105452
  • خبرنگار : 71431

ضرورت ارتقای استانداردهای ۵۳ سه گانه خودروها

ضرورت ارتقای استانداردهای ۵۳ سه گانه خودروها

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بر ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه‌ برای کاهش نقاط حادثه خیز و اصلاح این نقاط تاکید کرد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، سردار تقی مهری  با سخنرانی در چهاردهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که پیش از ظهر امروز (شنبه) در ستاد مرکزی ناجا برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش که هر ساله برگزار می‌شود، اعلام برنامه‌ها  و اولویت‌های سال ۹۸ ، هماهنگی برای اجرای هر چه‌ بهتر طرح نوروزی و آسیب شناسی ماموریت‌ها و اقدامات در سال گذشته است که امیدواریم تاثیرات آن مشهود باشد.

وی با بیان این که بر اساس اعلام پزشکی قانونی ۷۵ درصد از کشته شدگان حوادث رانندگی در جاده‌های برونشهری جان خود را از دست داده‌اند، در این باره توضیح داد: ۲۷ درصد از کشته‌های امسال نیز در نقاط حادثه خیز جان خود را از دست داده‌اند که امیدواریم اعتبارات ویژه‌ای برای اصلاح و رفع این نقاط حادثه خیز پیش‌بینی شود.  ضمن این که برابر برنامه چهارم توسعه باید از میان ۵۴۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کشور ۳۴۰۰ نقطه آن در طول این برنامه اصلاح شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تاکید بر این که باید نقاط حادثه خیز آشکار سازی شده و هشدارهای لازم در مورد آن به شهروندان و رانندگان داده شود، خاطر نشان کرد: طرح نوروزی امسال از ۲۵  اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ماه ادامه‌ خواهد داشت. در این زمینه  باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند تا تصادفات و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی کاهش بیابد. در نوروز سال گذشته ۱۰۳۴ نفر در تصادفات جان خود را از دست داده‌اند که امیدواریم امسال این آمار کاهش یابد.

وی  در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر این که باید استانداردهای ۵۳ گانه خودروها ارتقاء یابد، در این رابطه اظهار کرد: امیدواریم که شورای عالی راهبری کاهش تصادفات با ریاست رییس جمهور و یا معاون اول رییس جمهور تشکیل شود.

مهری با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه جهادی کاهش جانباختگان حوادث رانندگی در پلیس راهور، اضافه کرد: برابر برنامه ششم باید به ازای ۱۰ هزار وسایط نقلیه، شمار جان باختگان حوادث رانندگی ما ۳۰ درصد کاهش داشته باشد که امیدواریم با همراهی تمامی دستگاه‌ها به این  امر دست یابیم.

وی در پایان صحبت‌های خود در این همایش  با اشاره به دوربین‌های نصب شده در جاده‌ها نیز، خاطر نشان کرد: در حال‌ حاضر ۲۰۰۰ دوربین ثبت تخلفات در جاده‌ها نصب شده است، اما نیاز ما بیش از ۶۰۰۰ دوربین است که امیدواریم این دوربین‌ها هر چه‌ سریع‌تر در اختیار ما قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha