• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۰۴:۰۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97122512893
  • خبرنگار : 71263

اوپک آمریکایی در راه است؟!

اوپک آمریکایی در راه است؟!

برنامه‌های بلندپروازانه ابرغول‌های انرژی آمریکایی برای رشد نفت شیل در آینده ممکن است به آنها اجازه دهد عمده تولید نفت شیل آمریکا و در نتیجه قیمت نفت سبک در بازارهای خارجی را کنترل کنند و عملکردی مشابه اوپک پیدا کنند.

به گزارش ایسنا، جان کیلداف، یکی از شرکای مؤسس شرکت "اگین کپیتال" در این باره گفت: اگر ابر غول‌های نفتی آمریکایی مانند اکسون موبیل و شورون با برنامه‌هایشان برای افزایش قابل توجه تولید نفت شیل در منطقه پرمیان باسین، عمده تولید این صنعت را کنترل کنند و بازیگران کوچک‌تر شیل در نتیجه ضررهایی که متحمل شده‌اند تصمیم بگیرند دارایی‌های خود را به این غول‌ها بفروشند، در نتیجه این ابرغول‌ها خواهند بود که قیمت نفت خام سبک را تعیین می‌کنند.

اکسون و شورون به تازگی اهداف بالاتری برای تولید نفت در منطقه پرمیان را اعلام کرده اند. شرکت شورون اکنون انتظار دارد تولید نفت غیرمرسوم خود از منطقه پرمیان را تا پایان سال ۲۰۲۰ به ۶۰۰ هزار بشکه در روز و تا پایان سال ۲۰۲۳ به ۹۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد. اکسون هم برنامه‌های رشد تولید نفت در پرمیان را مورد بازنگری قرار داده و تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۴ بیش از معادل یک میلیون بشکه در روز نفت تولید کند که به معنای رشد ۸۰ درصدی خواهد بود.

همان طور که مایکل ورث، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شورون هفته گذشته به شبکه سی ان بی سی گفت، بازی شیل اکنون بازی مقیاس است.

به گفته کیلداف، با تمرکز بیشتر غول‌های انرژی به پرمیان، شرکت‌های مستقل از سوی بانک‌ها که از آنها می‌خواهند یا پول بیشتری فراهم کنند یا از منطقه خارج شوند، تحت فشار قرار می‌گیرند.

طبق گزارش شرکت مشاوره "ریستاد انرژی"، بازیگران با فعالیت‌هایی که در مقیاس بزرگ دارند، می‌توانند در ظرف مدت سه سال ۲۰ درصد سوددهی داشته باشند؛ حتی اگر قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت میدلند ۴۵ دلار در هر بشکه باشد. اما اپراتورهای کوچک‌تر ممکن است با افزایش هزینه‌های حفاری، تکمیل چاه، فعالیت و انتقال نفت، برای ادامه فعالیت به زحمت بیافتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این امر زمینه لازم را فراهم می‌کند تا ابر غول‌ها کنترل نفت شیل را به دست گرفته و در قیمت نفت سبک تعیین کننده باشند. آنها هم اوپک خواهند بود ولی با نامی متفاوت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۲-۲۵ ۰۸:۵۳

این نشون میده ما باید هر چه زودتر وابستگی‌مون به نفت را کاهش بدیم و به سمت انرزی های نو مانند انرژی هسته ای برویم