• جمعه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98021306748
  • خبرنگار : 71616

/نقش بنگاه‌های اقتصادی در حمایت از سیل‌زدگان/

معدنی‌ها وظیفه سنگین‌تری دارند

معدنی‌ها وظیفه سنگین‌تری دارند

به گفته رئیس خانه معدن ایران، با توجه به اینکه حوزه معدن کمترین آسیب را از تحریم‌ها داشته و با توجه به اینکه بیشتر معادن کشور در مناطق سیل‌زده واقع شده‌اند، می‌توانند نقش بیشتری در ایجاد اشتغال و امنیت در مناطق درگیر با سیل داشته باشند و در احیای دوباره این مناطق کمک‌ کنند.

محمدرضا بهرامن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که در شرایطی که عمده سرمایه سرگردان کشور به سمت بازارهای سکه، ارز و خودرو منحرف می‌شود، گفت: معدن مقصد جذاب‌تر و مطمئن‌تری برای جیب سرمایه‌های داخلی و خارجی است.

وی اظهار کرد: این که زمانی که کانسنگ‌ها از معادن استخراج می‌شوند و مواد معدنی به محض بارگیری در کشتی، ارزش صادراتی پیدا می‌کنند، قطعاً نشانگر ارزش ارزی مواد معدنی و قابلیت مزیتی بودن آن است.

رئیس خانه معدن ایران افزود: سیل از روزهای منتهی به سال ۱۳۹۸ آغاز شد و چند استان کشور را درگیر کرد. شنیده‌ها حاکی از این است که این سیلاب‌ها تا مرز ۳۵ هزار میلیارد تومان خسارت بر جای گذاشته است. این رقم قابل توجه باید در حداقل زمان، تأمین و برای ترمیم آسیب‌های ایجاد شده اختصاص یابد.

وی ضمن تاکید بر این که از مهمترین موانع اصلی توسعه بهره‌برداری و فرآوری صنعتی مواد معدنی در ایران، تاکنون مشکل کم‌آبی و بی‌آبی بوده و اکنون باید از بارش‌ها و سیل اخیر علیرغم خسارت‌هایش استفاده کرد، گفت: بیش از ۷۰ درصد از کل ذخایر ارزنده معدنی ایران، مانند مس، سنگ آهن و کرومیت و سایر کانی‌های فلزی کشور در مناطق جنوب شرقی و نواحی مرکزی کشور، نظیر منطقه کرمان، کویر مرکزی (سمنان) و خراسان و آذربایجان و سیستان و بلوچستان و زون سنندج - سیرجان، واقع شده‌اند.

بهرامن افزود: این مناطق به ویژه طی دو دهه اخیر، درگیر معضل عظیم خشکسالی بوده‌اند و بسیاری طرح‌ها و پروژه‌های توسعه معدنی در این مناطق به علت وجود این معضل معطل مانده بود اما در حال حاضر در نتیجه بارش‌های اخیر جان دوباره گرفته‌اند.

رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: در این شرایط مهم‌ترین مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی کمک به ایجاد اشتغال و کمک به امنیت کارگران در مناطق سیل زده است. کما اینکه بنگاه‌های معدنی سعی در کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده داشته‌اند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۳ ۱۲:۰۸

اره دستتون درد نکنه بلکه معادن را دوباره فعال کنید که مفت خوران به اسم سرمایه گذار و سرمایه دار از یک معدن طلا ۲۰۰ میلیارد در سال ببرند و کارگر بدبخت با این شرایط اقتصادی ماهی با هزار بدبختی و جمعه کاری و اضافه کاری نهایت با کسورات ۲۸۰۰۰۰۰ در ماه ببره افرین بر شما که چه چپاولی راه می اندازید و چه غارتگرانی را از روز گذشته گردن کلفت تر میکنید وای بر شما از این توزیع ناعادلانه ثروت

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۳ ۲۳:۳۶

راه کاملا راست داره دروغ میگه! یعنی باور کنیم شما به فکر کسب و کار مردم هستید؟