• چهارشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98022513735
  • خبرنگار : 71623

وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت:

ایجاد تعادل بین بازار و تولید در وزارتخانه یکپارچه راحت‌تر است

ایجاد تعادل بین بازار و تولید در وزارتخانه یکپارچه راحت‌تر است

وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت معتقد است که مدیریت متمرکز و منسجم، تصمیم‌گیری سریع و شجاعانه و واگذاری تصدی‌گری‌ها به مردم در وزارتخانه ادغام شده بهتر انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، امروز (چهارشنبه) نشست کارشناسی بررسی ابعاد تشکیل وزارت بازرگانی با حضور وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت، دبیرکل کنفدراسیون صادرات و رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین برگزار شد.

در این نشست، مهدی غضنفری - وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت - با بیان اینکه بهتر است در شرایط فعلی ادغام وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت را حفظ کنیم و برای تفکیک زود است، گفت: شب گذشته رئیس جمهور در مراسم افطاری مقام معظم رهبری به ضرورت مدیریت متمرکز و منسجم، تصمیم‌گیری سریع و شجاعانه و واگذاری تصدی‌گری‌ها به مردم اشاره کرد.

وی افزود: باید بررسی شود که این ضرورت‌ها در کدام نوع از وزارتخانه‌ها عملی می‌شود.

به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دهم، با توجه به اینکه در وزارتخانه ادغام شده وزیر باید برای هر دو بخش صنعت و بازرگانی تصمیم‌گیری کند، سرعت تصمیم‌گیری در این وزارتخانه بیشتر می‌شود. از طرف دیگر چون در وزارتخانه ادغام شده کار وزیر سنگین است زمینه برای واگذاری‌ها و کاهش تصدی‌گری دولت بیشتر فراهم می‌شود.

وی افزود: همچنین ایجاد هماهنگی و تعادل بین دو بخش بازار و تولید نیز در وزارتخانه ادغام شده بهتر مدیریت می‌شود.

غضنفری همچنین با بیان اینکه دولت باید به سمت چابک‌سازی بیشتر حرکت کند، اظهار کرد: چابک سازی از طریق وزارتخانه ادغامی بیشتر امکان‌پذیر است و از طرف دیگر کسی نمی‌تواند تضمین کند که در صورت تفکیک وزارتخانه‌ها، وضعیت تولید و تجارت بهتر شود چرا که ریشه مشکلات به این تفکیک برنمی‌گردد.

در ادامه این نشست جمشید نفر - دبیر کنفدراسیون صنعت ایران - با تفکیک وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت اعلام موافقت کرد و گفت: زمانی که برای تجارت یک مرکز جداگانه وجود داشت وضعیت برای صادرکنندگان بهتر بود.‌

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha