• سه‌شنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98031406204
  • خبرنگار : 71600

عقب‌نشینی دلار به پایین ترین سطح پنج ماه اخیر

عقب‌نشینی دلار به پایین ترین سطح  پنج ماه اخیر

کاهش شدید بازدهی اوراق قرضه دلاری، اسکناس سبز را به عقب راند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، معاملات روز سه‌شنبه تحت تأثیر کاهش بازدهی اوراق قرضه دلاری، تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین و احتمال کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا قرار گرفت و دلار به پایین‌ترین سطح پنج ماه اخیر خود عقب نشست.

بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه‌داری آمریکا در اتفاقی عجیب به ۲ درصد رسید که از سپتامبر ۲۰۱۷ بی سابقه است. جیمز بولارد، رئیس دفتر منطقه‌ای فدرال رزرو در سنت لوئیس گفت که احتمال کاهش نرخ بهره توسط این بانک در آینده بسیار محتمل است. کاهش نرخ بهره با توجه به نرخ بهره پایین می‌تواند خبر خوبی برای اقتصاد آمریکا نباشد.

دلار در برابر ین با ۰.۱ درصد عقب‌نشینی به ازای ۱۰۷.۹۸ ین مبادله شد و شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، با ۰.۶ درصد کاهش به ۹۷.۱۵۳ واحد رسید. یوکیو ایشیزوکی، استراتژیست ارشد ارزی در مؤسسه "دایوا سکیوریتیز" گفت: دلار در مرحله کنونی ارزی امن است اما کاهش غیر منتظره بازدهی اوراق قرضه بیش از آن مؤثر بود که بتوان آن را نادیده گرفت.

هر یورو در مبادلات امروز با ۰.۱ درصد افزایش به ۱.۱۲۵۱ دلار رسید تا جایگاه خود را در میانه کانال ۱.۱۲ دلاری تقویت کند. علی رغم تقویت یورو در برابر دلار، برخی کارشناسان نسبت به چشم‌انداز بلندمدت ارز واحد اروپایی نگران هستند.

جونیچی ایشیکاوا، استراتژیست ارزی ارشد در مؤسسه "آی جی سکیوریتیز" گفت: با توجه به روابط بسیار نزدیک منطقه یورو با چین، یورو یکی از ارزهایی است که بیش از سایر ارزها تحت تأثیر پیامدهای جنگ تجاری قرار می‌گیرد.

دلار در برابر دیگر ارزها نیز عمدتاً نزولی بود به گونه‌ای که هر دلار استرالیا با ۰.۲ درصد افزایش به ازای ۰.۶۹۷۴ دلار آمریکا مبادله شد. پوند که در یکی از پایین‌ترین سطوح پنج ماه اخیر خود به سر می‌برد بدون تغییر نسبت به روز گذشته و به ازای ۱.۲۶۶۶ دلار مبادله شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۱۴ ۱۹:۲۳

از یارانه های پنهان افراد مرفه ده برابر افراد کم در امد بهره می برند. پورسانت و رانت های خرید ها عامل در امد میلیاردی برای عده ای خاص است. قاچاق اقلام با یارانه پنهان نیز محل در امد میلیاردی برای عده ای دیگر است. همه این سوء استفاده کنندگان بنام حمایت از قشر اسیب پذیر 40 سال است امکانات وثروت کشور را می دزدند