• سه‌شنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98032813373
  • خبرنگار : 71431

کشف پشمک تریاک

کشف پشمک تریاک

دو زن جوان که قصد ارسال یک کیلوگرم تریاک در پوشش پشمک شکلاتی را داشتند، دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا، ظهر روز گذشته ماموران گشت کلانتری ابوسعید حسب تماس عوامل حراست گمرک اداره پست منطقه 13 در جریان یک بسته مشکوک قرار گرفته و برای بررسی به محل اعزام شدند. در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد دو خانم ۳۲ و ۳۴ ساله که در موقعیت حضور داشتند، قصد ارسال یک کیلوگرم تریاک را در بسته بندی پشمک شکلاتی به یکی از کشورهای اروپایی دارند.

این افراد به کلانتری منتقل شدند که در تحقیقات اولیه گفتند یک شرکت خدمات نظافت منزل در خیابان جمهوری دارند که مرد جوانی به آنان مراجعه و درخواست داشت در ازای پرداخت هزینه، بسته مذکور به همراه چندین بسته دیگر را به اداره پست تحویل دهند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری پایتخت با تایید این خبر اعلام کرد: متهمان پس از دستگیری و تشکیل پرونده به همراه مواد مکشوفه به پلیس مبارزه با مواد مخدر اعزام شدند تا تحقیقات تکمیلی از آنان انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha