• دوشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98041004846
  • خبرنگار : 71505

معاون استاندار تهران خبر داد

تعیین تکلیف محدوده «آفتاب» در شورای برنامه‌ریزی استان تهران

تعیین تکلیف محدوده «آفتاب» در شورای برنامه‌ریزی استان تهران

معاون عمرانی استاندار تهران با اشاره به طرح پیشنهادی برای احداث شهرستانی جدید برای محدوده آفتاب گفت: تعیین تکلیف این محدوده پس از مشخص شدن حریم شهرستان‌های استان تهران و تلاقی آن‌ها با بخش آفتاب در شورای برنامه ریزی استان تهران انجام خواهد شد.

محمد تقی زاده در گفتگو با ایسنا در تشریح روند بررسی ایجاد مجموعه فرهنگی - مذهبی در محدوده آفتاب اظهارکرد: آستان امام خمینی (ره) مجموعه اراضی به مساحت ۳۲ هزار هکتار را تملک کرده است که فعالیت کشاورزی در آن انجام می‌شود؛ اراضی که از جنوب بزرگراه آزادگان آغاز می‌شود و تا فرودگاه امام خمینی (ره) ادامه دارد. شورای عالی شهرسازی در سه مرحله برای این محدوده طرحی را تهیه کرده است به عنوان مجموعه فرهنگی-مذهبی با کاربری‌های بزرگ مقیاس که بخشی از آن هم به دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه شاهد اختصاص پیدا می‌کند و مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب نیز در همین طرح دیده شده است.

وی افزود: بر اساس اعلام شورای عالی شهرسازی تداخل‌هایی با مرزهای شهرها و شهرستان‌های ری، تهران، اسلامشهر، رباط کریم و بهارستان وجود دارد که این مغایرت‌ها باید حل شود و پس از طی مسیر قانونی در شورای برنامه ریزی استان تهران برای این موضوع تصمیم گیری شود.

تقی‌زاده ادامه داد: یکی از پیشنهادات مطرح شده برای محدوده آفتاب احداث شهرستان جدید بود که این امر نیازمند مصوبه هیأت وزیران است و باید کار کارشناسی انجام شود که چنین ظرفیتی در این محدوده وجود دارد سپس در تقسیمات کشوری موضوع پیگیری شود.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه این اراضی تنها محدود به بخش آفتاب شهرستان تهران نیست و وسعت آن بیش از این بخش است،گفت: محدوده مورد نظر با شهرستان‌های مختلفی تداخل دارد که ابتدا باید این مشکل تلاقی حل شود و در مرحله بعدی برای مواجهه با این اراضی تصمیم گیری شود.

تقی زاده تاکید کرد: در حال حاضر نهایتاً مقرر شد این مجموعه - که در طرح و مصوبه شورای عالی شهرسازی آمده است - با تعریف محدوده و حریم شهرها بر اساس تقسیمات کشوری مصوب سال ۱۳۸۴ انطباق داده با انجام کار کارشناسی تداخل آن با شهرستان‌های پیرامونی مشخص شود و در مرحله بعد در کارگروه زیربنایی استان مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت در شورای برنامه ریزی استان تهران برای اجرا به تصویب برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha