• پنجشنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98051005057
  • خبرنگار : 71591

کاربران فیس‌بوک بیشتر اهل کدام کشورند؟

کاربران فیس‌بوک بیشتر اهل کدام کشورند؟

جدیدترین گزارش‌ها حاکیست که کاربران هندی بسیار بیشتر از فیس‌بوک استفاده کرده و در آن عضویت دارند.

به گزارش ایسنا، به تازگی موسسه تحقیقاتی و آماری استاتیستا گزارش و نموداری را منتشر کرده است که نشان می‌دهد کاربران فیس‌بوک بیشتر ساکن کشورهای هند، ایالات متحده آمریکا و اندونزی هستند.

بر اساس نمودار زیر که در وب سایت statista آمده است، می‌توان دریافت که کاربران هندی، آمریکایی و اندونزیایی به ترتیب در جایگاههای نخست تا سوم بیشترین استفاده از شبکه اجتماعی فیس‌بوک را به نام خود ثبت کرده و به نظر می‌رسد که تمایل بیشتری برای گذراندن وقت خود در پلت‌فرم آن دارند.

طبق این نمودار، تعداد کاربران فعال فیس بوک در هند ۲۷۰ میلیون نفر در ماه جاری میلادی، ژوئیه ۲۰۱۹، در ایالات متحده آمریکا ۱۹۰ میلیون نفر و در اندونزی ۱۳۰ میلیون  نفر گزارش و اعلام شده است.

برزیل، مکزیک و فیلیپین  نیز به ترتیب در رتبه های چهارم، پنجم و ششم جدول رده‌بندی بیشترین کاربران فیس‌بوک قرار گرفته  و به ترتیب میزبان  ۱۲۰،۸۲ و ۶۸ میلیون کاربر فعال در ماه بوده اند.

ویتنام، تایلند ، مصر، ترکیه و انگلستان نیز به ترتیب با اختصاص ۵۸، ۴۶، ۳۸ و ۳۷ میلیون کاربر فعال در ماه، در جایگاههای هفتم تا دهم این جدول و فهرست ایستاده و جای گرفته‌اند.  

فیس‌بوک بدون شک یکی از بزرگترین و محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در جهان به شمار می‌رود که موفق شده است در سال‌های اخیر توجه خیل عظیمی از کاربران را در کشورهای مختلف جهان به سمت و سوی خود جلب کند و عملکرد موفقیت آمیز و به دنبال آن درآمدزایی و سودآوری بالایی را برای خود به ارمغان بیاورد.

تقریباً اوایل سال جاری ۲۰۱۸ میلادی بود که شبکه‌اجتماعی فیس‌بوک درگیر بزرگ‌ترین رسوایی در طول تاریخ خود شد، چراکه اخبار بسیاری مبنی بر همکاری فیس‌بوک با یک مؤسسه تحقیقاتی به نام کمبریج آنالتیکا و افشای اطلاعات خصوصی خیل عظیمی از کاربران فیس‌بوکی منتشر شد. گزارش‌های منتشره نشان می‌داد که اطلاعات بیش از ۸۷ میلیون نفر از کاربران فیس‌بوک در این همکاری به سرقت رفته و افشا شده است.

پس از آنکه وب‌سایت‌ها و رسانه‌های خبری بسیاری گزارش کردند که شبکه اجتماعی فیس‌بوک در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی کاربرانش دست داشته است، مردم و منتقدان بسیاری فیس‌بوک را به خیانت در امانت و همکاری با نهادهای دولتی یا تحقیقاتی متهم کردند.

این شبکه اجتماعی به سرعت آماج حملات کاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت به‌گونه‌ای که تعداد کثیری از شرکت‌ها و افراد معروف اقدام به بستن و غیرفعال کردن صفحات مجازی خود در فیس‌بوک کرده و استفاده از این شبکه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف کرده‌اند.

با همه این تفاسیر به نظر می‌رسد که هیچ تغییر منفی چشمگیر و قابل توجهی در تعداد کاربران فیس‌بوک رخ نداده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۱۰ ۰۹:۰۹

دقیقا ترتیب بر اساس جمعیت کشورها است ، البته به غیر از چین که آنهم فیلتر میباشد.