• جمعه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۲:۳۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98052311359
  • خبرنگار : 71368

گم شدن یک ایستگاه مترو در پایتخت + جزییات

گم شدن یک ایستگاه مترو در پایتخت + جزییات

وجود ایستگاه‌های تقاطعی در مترو برای تسهیل در تردد مسافران بسیار پراهمیت است،‌ چرا که مسافران می‌توانند بدون طی مسافت‌های طولانی با استفاده از ایستگاه‌های تقاطعی که محل اتصال دو خط مترو است، جابجا شوند؛‌ ایستگاه‌هایی همچون شهدا، امام خمینی‌(ره)، دروازه شمیران، دروازه دولت و.... به عنوان ایستگاه‌های تقاطعی که نسبت به تبادل مسافر در زیر زمین به سایر خطوط اقدام می‌کنند،‌ بسیار ضروری و در صنعت مترو تهران نیز همواره این مهم مورد تاکید قرار گرفته اما متاسفانه این مسئله در احداث خط سه مغفول مانده است؛ بگونه‌ای شاید باورش سخت باشد اما خط سه و خط دو متروی تهران هیچ ایستگاه تقاطی ندارند.

خط دو متروی تهران با ۲۲ایستگاه و ۲۶کیلومتر طول، یکی از خطوط پرتردد شرقی ـ غربی است که از فرهنگسرا در شرق تهران تا صادقیه در غرب تهران کشیده می‌شود و این درحالی است که خط سه مترو نیز ۲۶ ایستگاه و ۳۷کیلومتر مسیری جنوبی ـ شمالی دارد و از آزادگان تا قائم را پوشش می‌دهد. با اینکه در تمامی مطالعات و طرح های پیش از احداث خط سه ایجاد ایستگاه تقاطعی در محدوده دانشگاه امام علی (ع)، دیده شده اما به ناگهان این ایستگاه ناپدید شد و حالا با حذف این ایستگاه، دسترسی همزمان به این دو خط به دلیل نداشتن ایستگاه تقاطعی تنها در صورت استفاده از سایر خطوط امکان پذیر است و به زبانی ساده‌تر این دو خط مترو موازات هم و بدون هیچ ایستگاه تقاطعی حرکت می‌کنند.

علی امام در گفت وگو با ایسنا،‌ در مورد نداشتن ایستگاه  تقاطعی خط دو و سه متروی تهران، گفت: متاسفانه در زمان احداث خط ۳ مترو به دلیل مشکلات معارض ملکی، ایستگاه حدفاصل میدان منیریه تا تئاترشهر حذف شد.

مدیرعامل متروی تهران با بیان این‌که در تقاطع خیابان امام خمینی (ره) و ولیعصر ایستگاه G۳ حذف شد که محل تقاطع دو خط سه و دو بود، اظهار کرد: ایستگاه‌های تقاطعی در مترو بسیار مهم است، چرا که نقاط اتصال دو خط مترو هستند و مردم می‌توانند سفرشان را مدیریت کنند، اما حالا در خط ۲ و ۳ مترو که از خطوط پرمخاطب هستند هیچ نقطه تقاطعی وجود ندارد و مسافران برای دسترسی به خطوط ۲ یا ۳ مجبورند از سایر خطوط استفاده کنند.

وی با بیان این‌که در ماه‌های گذشته بررسی‌های متعددی را در مورد این‌که چه اقدامی می‌توانیم برای ایجاد ایستگاه تقاطعی ایجاد کنیم؟، انجام شد، افزود: گزینه‌های مختلفی را بررسی کردیم و در حال حاضر مطالعات و بررسی‌ها را در دستور کار قرار دادیم، اما اقدام بسیار سختی است، چرا که خط ۲ و ۳ در حال فعالیت است و نمی‌توانیم در مجاورت قطار در حال حرکت عملیات عمرانی انجام دهیم.

مدیرعامل متروی تهران با بیان این‌که متاسفانه به دلیل مشکلات معارض ملکی این ایستگاه حذف شد، ادامه داد: در شمال تقاطع تاسیساتی وجود داشت و در جنوب این تقاطع نیز می‌بایست ساختمان و مغازه‌هایی تملک می‌شد که به دلیل مشکلات و سختی‌هایی که دارد مدیریت اسبق تصمیم به حذف این ایستگاه گرفت که اصلا تصمیم درستی نبود.

وی با بیان این‌که متاسفانه در خط ۷ مترو نیز به دلیل مشکل تملک ساختمان‌ها ایستگاه‌هایی حذف شده است، اظهار کرد: ایجاد یک ایستگاه جدید برای خطی که بهره‌برداری شده بسیار سخت است، چرا که ما می‌خواهیم ورودی جدید، سالن بلیط، سکو و غیره را در حالی ایجاد کنیم که قطار در زیر پایمان در حال حرکت است و این مساله بسیار کار سختی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۱۰:۲۶

نگاهی به نقشه مترو پکن تجربه خوبی برای مترو ما خواهد بود. بر رفع این مشکل یک خط مربع شکل ایجاد شده که فقط بصورت مدور در بین خطوط مترو تردد میکنه و شما با سوار شدن به این خط می توانید در نقطه اتصال یکی از خطوط اصلی پیاده شوید.

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۱۱:۱۸

سلام. آقا چند سالی است مترو شهر جدید پرند هم گم شده . کی پیداش می کنیم

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۱۱:۳۷

مترو شهر جدید پرند کی افتتاح می شه

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۵ ۱۴:۱۱

عدم وجود ایستگاه مترو در پارک سوار بیهقی هم علامت سوال بزرگ دیگری است.

avatar
۱۳۹۸-۰۵-۲۶ ۲۱:۲۱

خیلی حیف شد.