• یکشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98060301066
  • خبرنگار : 71604

ایمنی تاکسی هوایی "ولوکوپتر" تایید شد

ایمنی تاکسی هوایی "ولوکوپتر" تایید شد

تاکسی‌های هوایی شرکت "ولوکوپتر" با داشتن قابلیت و ایمنی مورد نظر، موفق شده‌اند مجوز لازم برای کار را دریافت کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌اکسپلور، امیدواری برای استفاده از تاکسی‌های هوایی روز به روز بیشتر می‌شود و در این میان، برخی شرکت‌های فعال در این حوزه سعی دارند راه‌های استفاده از تاکسی‌های هوایی را هموار کنند.

شرکت آلمانی "ولوکوپتر" (Volocopter)، از جدیدترین طراحی تاکسی هوایی خود موسوم به "ولوسیتی"(VoloCity) رونمایی کرده که می‌تواند هم مسافران و هم بارهای آنها را با خود حمل کند.

ولوسیتی، چهارمین وسیله نقلیه الکتریکی هوایی است که از آن رونمایی می‌شود اما نخستین وسیله‌ نقلیه‌ای است که همه استانداردهای "آژانس ایمنی هوانوردی اروپا" (EASA) در آن رعایت شده است.

مجوز بین‌المللی آژانس ایمنی هوانوردی اروپا که در ژوئیه ۲۰۱۹ از آن رونمایی شد، بر ایمنی تاکسی‌های هوایی تاکید دارد و استانداردهای آن در ولوسیتی رعایت شده‌اند.

ارائه ولوسیتی، نشانه‌ای برای پیشرفت در ابداع تاکسی‌های هوایی است و گامی به سوی داشتن این فناوری به شمار می‌رود.

ولوکوپتر از سال ۲۰۱۱، با ارائه پرواز یک هواپیمای بدون سرنشین الکتریکی به شهرت رسید. این شرکت در سال ۲۰۱۷ نیز یک پرواز عمومی در دوبی به نمایش گذاشت.

برای اینکه پرواز تاکسی پرنده با موفقیت صورت بگیرد، ولوکوپتر در نظر دارد تا محیط مناسبی برای آزمایش آنها در زمان واقعی آماده کند. مقامات این شرکت در مصاحبه‌ای اعلام کردند که در حال آماده کردن یک محیط مناسب برای آزمایش عملکرد تاکسی پرنده هستند.

ولوکوپتر قصد دارد در پروژه خود، با شرکت "فراپورت"(Fraport) که در حوزه حمل و نقل فعالیت دارد و "فرودگاه بین‌المللی فرانکفورت"(FRA) همکاری کند. این شرکت در حال ابداع شبکه‌ای از ایستگاه‌ها است که "ولوپورتز" (VoloPorts) نام دارند و همچنین سعی دارد تاکسی‌های هوایی خود را در سیستم مدیریت عبور و مرور هوایی در شهرها نیز به کار بگیرد.

اخبار جدید ولوکوپتر، به ویژگی‌های فنی و ایمنی اشاره دارند که در همه سیستم‌های مهم به چشم می‌خورند. براساس گفته‌های سازندگان، ولوسیتی می‌تواند با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت پرواز کند و در هر ساعت، حدود ۱۱۰ کیلومتر را بپیماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha