• جمعه / ۱۹ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98071914416
  • خبرنگار : 90069

مقابله با بسیاری بیماری‌ها با مصرف غذای خانگی

غذا پخت تغذیه مواد غذایی طبخ سبزیجات آشپزی/آی‌استوک/پیپل‌ایمجز

کارشناسان موسسه Silent Spring در آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف غذای بسته بندی شده و فست فودها می‌تواند تاثیر مضری بر بدن انسان بگذارد چون حاوی ترکیبی موسوم به "پرفلوئورواکتان‌سولفونیک اسید" (Perfluorooctanesulfonic acid) است.

به گزارش ایسنا، کارشناسان سلامت معتقدند که غذای خانگی مفیدترین غذا برای سلامتی است.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه درباره غذای مصرفی خود طی ۲۴ ساعت، یک هفته، یک ماه و ۱۲ ماه اخیر گزارش داده و همچنین آزمایش برای کشف میزان پرفلوئورواکتان‌سولفونیک اسید در خون این افراد انجام شد.

معلوم شد میزان پرفلوئورواکتان‌سولفونیک اسید در خون افرادی که غذای خانگی می‌ خورند، بسیار کمتر و در نتیجه احتمال ابتلای آنها به سرطان و دیگر بیماری ها پایین‌تر است.

به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان ثابت کرده اند که پرفلوئورواکتان‌سولفونیک اسید می‌تواند باعث ابتلای انسان به بیماری های  سرطانی، امراض غده تروئید، تضعیف سیستم ایمنی، کاهش وزن در نوزادان و همچنین ناباروری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.