• یکشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98072115410
  • خبرنگار : 71505

افزایش ظرفیت طبخ غذا در نجف تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده

افزایش ظرفیت طبخ غذا در نجف تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده

جانشین رییس ستاد اربعین کشور از افزایش ظرفیت طبخ غذا تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده در شهر نجف خبر داد.

گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف گفت: تا روز گذشته ظرفیت طبخ غذا در سه منطقه ثورة العشرین، پارکینگ طبقاتی و صحن حضرت زهرا(س) در نجف حدود ۴۵ هزار پرس در هر وعده بود اما با توجه به افزایش بی سابقه جمعیت و دستور استاندار تهران این ظرفیت افزایش یافت.

وی افزود: برابر آنچه که در ستاد اربعین کشور مقرر شد بود، ستاد اربعین استان تهران باید در روزهای منتهی به اربعین حسینی و پیک جمعیت ظرفیت طبخ غذا را به ٨۵ هزار پرس در هر وعده می رساند که باتوجه به افزایش جمعیت در شهر نجف و با مشورت استاندار تهران مقرر شد ما از ظرفیت تعیین شده در ستاد اربعین کشور عبور کنیم.

وی ادامه داد: به این ترتیب در حال حاضر در هر وعده بیش از ١١٠ هزار پرس در نجف برای پذیرایی زایرین طبخ می شود. علاوه بر این موکب‌ها نیز در هر وعده ٧٠٠ هزار پرس غذا طبخ می کنند.

وی تاکید کرد: در بحث اسکان نیز مقرر بود در پیک جمعیتی اسکان ١٧ هزار نفری در پارکینگ طبقاتی و ثورة العشرین داشته باشیم که این عدد تا حدود ٢٠ هزار نفر پیش رفته و در صحن حضرت زهرا(س) نیز در حال حاضر بیش از ٧٠ هزار نفر اسکان داده شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha