• یکشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98081206520
  • خبرنگار : 71505

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد:

لزوم تکمیل شناسنامه باغات باقی مانده در تهران

لزوم تکمیل شناسنامه باغات باقی مانده در تهران

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران ضمن انتقاد از تأخیر در تکمیل شناسنامه باغات باقی مانده شهر تهران گفت: لازم است دستورات مقتضی جهت شناسایی و تکمیل هر چه سریعتر شناسنامه شهرسازی باغات شهر تهران اقدام شود.

به گزارش ایسنا، محمد سالاری در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: در گذشته مصوبات شورای شهر تهران و همچنین در دوره پنجم در خصوص الزام شهرداری تهران نسبت به ارائه شناسنامه باغات شهر تهران مورد تاکید قرار گرفت. شورای شهر در این دوره تصمیم گرفت شناسنامه‌های تهیه شده باغات در فرآیندی قانونی تهیه شوند و نهایتا در کمیسیون شهرسازی و معماری به عنوان کمیسیون تخصصی به تصویب برسد.

وی افزود: متاسفانه این فرآیند طولانی شده است و تذکر من بیشتر معطوف به باغاتی است که اجازه ورود به شهرداری داده نمی‌شود و ورود به آنها نیازمند اخذ مجوز قضایی است.

وی ادامه داد: موضوع تدوین شناسنامه شهرسازی باغات و اراضی مشجر گسسته شهر تهران در تیر ماه 96 با انتخاب مشاور در دستور کار قرار گرفت و در گام اول تعداد 12 هزار و 960 قطعه سبزینه با وسعت 9103 هکتار در سطح شهر تهران شناسایی شد که در اولویت اول به 6183 پلاک مراجعه حضوری شد و مجوز ورود به 3428 پلاک با وسعت 731 هکتار امکان پذیر شد که بعد از مستند سازی اطلاعات آن شناسنامه‌های شهرسازی و اکولوژیک آنها تهیه و به شورای شهر ارائه شد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: پس از بررسی‌ها بر روی لایحه شناسنامه باغات، شورای شهر تهران در دوره پنجم به این نتیجه رسید که این پرونده‌ها به کمیسیون ماده هفت مناطق ارجاع شود و در آن جا فرآیند قانونی و کارشناسی آنها طی شود و نهایتا نظریه کارشناسی کمیسیون‌ها به شورا بیاید و سپس کمیسیون شهرسازی نظر خود را اعلام کند.

وی با اشاره به تبصره ذیل ماده یکم مصوبه شناسنامه تک باغات و اراضی مشجر شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران موظف است به منظور تعیین تکلیف اراضی مشجری که به هر دلیلی اجازه ورود به آنها برای تهیه شناسنامه درختان داده نشده ظرف مدت حداکثر شش ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این مصوبه و در صورت لزوم از طریق مراجع قضایی ذی‌ربط و چارچوب اختیارات قانونی خود اقدام کند اما با عنایت گذشت نزدیک به یک سال از تاریخ این مصوبه کماکان اجرای تبصره فوق مغفول مانده و شناسنامه باغات تکمیل نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha