• یکشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98081911755
  • خبرنگار : 71432

ترکیبی در آووکادو برای مقابله با دیابت

آووکادو

نتایج یک تحقق نشان می‌دهد ترکیبی موجود در آووکادو خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بررسی انجام شده روی موش‌ها حاکی از آن است مولکول چربی موجود در آووکادو می‌تواند حساسیت به انسولین را در آن‌ها افزایش و مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

محققان کانادایی اظهار داشتند: این ترکیب که تنها در آووکادو وجود دارد از بروز علائم دیابت نوع دو در موش‌ها جلوگیری می‌کند.

دیابت نوع دو مانع از آن می‌شود تا بدن گلوکز یا مواد قندی را به درستی در خون تجزیه کند. در افراد غیر دیابتی این فرایند با کمک هورمون انسولین انجام می‌شود. در مبتلایان به دیابت، بدن هورمون کافی تولید نمی‌کند یا قادر به استفاده صحیح از آن نیست.

محققان کانادایی با بیان اینکه مولکول چربی موجود در آووکادو موسوم به AvoB است، اظهار داشتند: در این مطالعه موش‌ها برای مدت زمان هشت هفته با رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده تا چاقی و مقاومت به انسولین در آن‌ها افزایش پیدا کند. سپس ترکیب AvoB برای مدت پنج هفته به رژیم غذایی نیمی از این موش‌ها اضافه شد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان پس از پایان ماه سیزدهم مشاهده کردند موش‌های دریافت کننده ترکیب AvoB نسبت به دیگر موش‌ها با سرعت کمتری اضافه وزن پیدا کرده و حساسیت به انسولین در آن‌ها افزایش یافته‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.