• پنجشنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۸ / ۰۵:۱۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98101814558
  • خبرنگار : 71564

پنج نکته محیط زیستی برای مدیریت پسماندها

محل دفن غیر اصولی زباله‌ها در سایت پسماند راسفند- ایذه خوزستان

تنها در شهر تهران سالانه بیش از ۳۱۰ کیلوگرم پسماند شهری تولید می‌شود. این پسماندها علاوه بر آلوده کردن آب و خاک زندگی حیات‌ وحش و به طور کلی کرده زمین را تهدید می‌کنند. با رعایت نکاتی ساده می‌توان حجم تولید پسماندها از جمله پسماندهای پلاستیکی و کاغذی را کاهش داد.

به گزارش ایسنا، کمپین «پس از این» که شهرداری تهران آن را راه‌اندازی کرده در تلاش است تا با اصلاح فرهنگ مصرف علاوه بر مدیریت پسماندهای خانگی میزان تولید پسماند را نیز کاهش دهد. در ادامه به پنج نکته برای مدیریت پسماندهای پلاستیکی و کاغذی اشاره شده است. لازم به ذکر است که این نکات از پیج اینستاگرامی این کمپین برداشت شده است.

*خیلی از ما برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر از کیسه‌های پلاستیکی استفاده می‌کنیم. از جمله مهمترین قدم‌ها برای کاهش مصرف پلاستیک چیدن مواد غذایی در یخچال و فریزر با استفاده از ظروف دردار و شیشه‌ای است.

*برای حمل خوراکی‌های روزمره مانند میوه و لقمه نان پنیر و... می‌توان از لقمه پیچ‌های پارچه‌ای یا ظروف دردار استفاده کرد.

*همواره به خاطر داشته باشیم که کاغذ زباله نیست و برای تهیه آن درختی نابود شده است. پس از این تلاش کنیم که مصرف کاغذ را کاهش دهیم.

*به جای کاغذ کادوهای کاغذی می‌توانیم از پارچه برای بسته بندی هدایا استفاده کنیم.

*نی‌های پلاستیکی از جمله پسماندهای پلاستیکی خطرناک هستند و تنها در کشور آمریکا روزانه ۵۰۰ میلیون نی دور انداخته می‌شود. به جای استفاده از نی‌های پلاستیکی می‌توان از لیوان‌های شیشه‌ای استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.