• شنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98102821533
  • خبرنگار : 71124

اعلام نظر سازمان ملی استاندارد درباره پنیر مشکوک به آلودگی میکروبی

اعلام نظر سازمان ملی استاندارد درباره پنیر مشکوک به آلودگی میکروبی

در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی توسط یکی از فروشندگان مواد غذایی که حاوی تصاویر پنیرهای مشکوک به آلودگی میکروبی محصولات یک شرکت که به اشتباه نام یک برند لبنی برده شده بود سازمان ملی استاندارد توضیح داد.

به گزارش ایسنا، در پی انتشار ویدئویی در تاریخ اول دی ماه  ۱۳۹۸ که حاوی تصاویر پنیرهای مشکوک به آلودگی میکروبی محصولات شرکت پگاه لرستان (خرم آباد) که به اشتباه پگاه تهران بیان شد، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد:

سازمان ملی استاندارد ایران علیرغم نبود الزام نسبت به پیگیری موضوع در شرایطی از جمله باز بودن بسته بندی پنیرهای نمایش داده شده، عدم اطلاع ازشرایط نگهداری و حمل و نقل آنها توسط توزیع کنندگان و فروشندگان کالا، اطمینان نداشتن از آسیب دیدگی ظاهری بسته بندی و باز نبودن جزئی پوشش در محصولات ناشی از صدمات فیزیکی حمل و نقل نامناسب فرآورده و از همه مهم تر نبود امکان آزمون های کنترل کیفیت به خصوص آزمون های میکروبی پس از باز شدن بسته بندی، به دلیل اهمیت موضوع و رفع تشویش اذهان عمومی در خصوص فرآورده های لبنی دارای نشان استاندارد، موضوع را با قید فوریت در دستور بررسی و اقدام قرار داد.

در همین راستا تاکنون ۴۵ نمونه برداری از فرآورده مذکور در تاریخ موردنظر و تاریخ های نزدیک به آن انجام شده، که متعاقبا نتایج ارزیابی و آزمون نمونه ها از طریق سامانه اطلاع رسانی استاندارد ایران به نشانی https://standardna.ir به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.

همچنین با بازرسی سرزده از واحد تولیدی در این زمینه مستندات کنترل کیفیت نمونه پنیر با سری ساخت و تاریخ تولید مورد نظر از شرکت پگاه لرستان اخذ شدکه نتایج بازرسی های اولیه از محصولات قرنطینه و موجود در انبار شرکت، حاکی از آلوده نبودن به کپک در نمونه های پنیر تولیدی  آذر و دی ماه شرکت مذکور است.

روابط عمومی سازمان ملی استاندارد ایران به فروشندگان و مصرف کنندگان انواع محصولات لبنی اعلام  می دارد که با توجه به ماهیت مواد متشکله فرآورده های لبنی و عدم استفاده از نگهدارنده در تولید این فرآورده ها، در صورت هر گونه آسیب دیدگی ظروف بسته بندی  و رعایت نکردن الزامات شرایط نگهداری مندرج در برچسب فرآورده، احتمال آلودگی‌های میکروبی محصولات لبنی در طول تاریخ انقضای مصرف، وجود دارد، لذا  توصیه می‌شود در هنگام خرید این محصولات  از سالم  و تمیز بودن بودن ظروف بسته بندی، اطمینان حاصل کرده و از خرید محصولات لبنی نگهداری شده در خارج از یخچال و در معرض نور مستقیم آفتاب نیز جدا خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha