• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۱:۰۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98110100008
  • خبرنگار : 71282

حمایت صندوق کارآفرینی امید از کارآفرینان خلاق

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از آمادگی این صندوق برای حمایت از کارآفرینان خلاق و اتصال آنها به کسب و کارهای خرد و کوچک خبر داد.

اصغر نورالله زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش نرخ مشارکت اقتصادی بانوان در سالهای گذشته اظهار کرد: زنان به ویژه زنان تحصیلکرده و دانشگاهی از ظرفیت بالقوه و بالایی در عرصه کارآفرینی برخوردارند و با وجود محدودیتهایی که در این میان هست، می‌توانند موانع را پشت سر گذاشته و به تولید و کارآفرینی بپردازند.

خلاقیت و نوآوری دو مولفه مهم کارآفرینی 

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از خلاقیت و نوآوری به عنوان دو مولفه کارآفرینی نام برد و افزود: خلق ایده‌های جدید و ارائه راه‌کارهای نوین از ویژگی‌های یک کارآفرین موفق است. بانوانی که نوآوری و خلاقیت را سرلوحه کارآفرینی قرار داده‌اند به رشد کسب و کار خود و ایجاد اشتغال پایدار کمک کرده‌اند.

نورالله زاده از آمادگی صندوق کارآفرینی امید به منظور شبکه‌سازی و اتصال کارآفرینان و کسب و کارهای خرد و کوچک به یکدیگر خبر داد و گفت: یکی از مدل های کارآفرینی حمایت از طرح‌های روستایی و طرح‌های پشتیبان است که در آن محصول منطبق با نیاز بازار تولید می‌شود و توسط پشتیبان به فروش می‌رود.

وی گفت: به افرادی که نیاز به آموزش داشته باشند آموزش می‌دهیم تا توانمند شوند و بتوانند کسب و کاری برای خود راه‌اندازی کنند و از این طریق به اشتغال روستاییان کمک می‌کنیم.

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به کسب‌وکارهای مناطق سیل‌زده

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در عین حال از اختصاص هزار میلیارد ریال تسهیلات به منظور بازسازی منازل و کسب و کارهای خرد مردم روستاهای سیستان و بلوچستان خبر داد.

نوراله‌زاده افزود: این تسهیلات با همکاری و مشارکت صندوق کارآفرینی امید و صندوق توسعه ملی به روستاهای سیل زده استان سیستان و بلوچستان پرداخت می‌شود و حمایت صندوق کارآفرینی امید از مردم مناطق سیل زده این استان تا برقرار شدن شرایط عادی ادامه خواهد داشت.

به گفته وی بعضی از کسب و کارها که به واسطه تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در این مناطق ایجاد شده بودند، بعد از وقوع حادثه سیل دچار آسیب شدند که صندوق به این افراد برای پرداخت اقساط مهلت می‌دهد تا بازپرداخت اقساط را با یک دوره تنفس دنبال کنند.

به گزارش ایسنا، حمایت از توسعه اشتغال و کسب وکارهای خانگی بانوان و پرداخت تسهیلات به زنان سرپرست خانوار با هدف ایجاد فرصتهای شغلی و اشتغال مولد و پایدار از جمله برنامه‌ها و سیاستهای صندوق کارآفرینی امید در سالهای اخیر بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۰۱ ۰۱:۰۵

فک میکنید ۱۰۰م پوله...به چه درد میخوره