• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99012715658
  • خبرنگار : 71498

آمادگی برای تامین سوخت در شرایطی بدتر از کرونا

آمادگی برای تامین سوخت در شرایطی بدتر از کرونا

معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران منطقه تهران گفت: در تهران آمادگی کامل تامین و توزیع سوخت وجود دارد و اگر شرایط بدتر از وضعیت فعلی نیز باشد، باز هم در استان تهران در هیچ بخشی برای تامین و توزیع سوخت مشکل نخواهیم داشت.

سعیید برخوردار در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه شرکت پخش فراورده های نفتی یک دستگاه خدمت رسان است که مسوولیت تامین سوخت را بر عهده دارد، اظهار کرد: در استان تهران تامین سوخت در تمام بخش های تجاری خانگی صنعتی برعهده این شرکت قرار گرفته و برنامه ریزی ما برای تامین سوخت ایمن  و به موقع برای کلیه بخش های موجود در این حوزه تعریف شده است.

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای تامین سوخت در بخش های مختلف وجود ندارد، تصریح کرد: یکی از موارد لازم برای تحقق جهش تولید تامین سوخت است که برای این مهم نیز تمام اقدامات و تدابیر لازم در استان تهران اندیشیده شده است.

معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران منطقه تهران با بیان اینکه تامین تمام مایحتاج صنایع، بخش حمل و نقل، تجاری، صنفی و صنعتی را می توانیم انجام دهیم، گفت: ما به عنوان خط آخر توزیع هستیم و برای رسیدن به این مرحله قطعا برای تولید برنامه ریزی شده است.

برخوردار با اشاره به اقدامات وزارت نفت در بخش خدمت رسانی، اظهار کرد: صنعت نفت و وزارت نفت در بخش خدمت رسانی، به وظیفه خود به درستی عمل کرده و به هیچ عنوان در تامین و توزیع سوخت هیچ گاه مشکل نداشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha