• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99031106134
  • خبرنگار : 71415

"بحران سلامت روان" پیامد "بحران کرونا" برای دولت ترامپ

"بحران سلامت روان" پیامد "بحران کرونا" برای دولت ترامپ

کارشناسان نسبت به عدم آمادگی آمریکا برای بحران نو ظهور "سلامت روان" در میان مردم این کشور در پی شیوع کروناویروس هشدار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، تا پیش از همه‌گیری کروناویروس نیز آمریکا با مشکلات مربوط به سلامت روان مواجه بوده اما چالشهای این حوزه با گزارش شدن میلیون‌ها مورد مشکل استرس، افسردگی و انزوا در میان مردم هم اکنون در حال بدتر شدن است.

همچنین انتظار می‌رود که در ماه‌های آینده این مشکل با تلاش مردم برای هرچه بیشتر کنار آمدن با تاثیرات عاطفی همه گیری ویروس بدتر شود در حالی که کارشناسان هشدار می‌دهند ممکن است منابع کافی برای کمک به آنها موجود نباشد.

چاک اینگوگلیا، رئیس و مدیر اجرایی شورای ملی سلامت رفتاری آمریکا که نماینده بیش از ۳۳۰۰ دست اندرکار حوزه سلامت روان و درمان اعتیاد در این کشور است عنوان کرد: جنبه مربوط به سلامت روان این بحران بعدا بروز پیدا خواهد کرد و چندان مشهود نخواهد بود. چون شما قرار نیست در این زمینه به یک دستگاه تنفس مصنوعی در یک مرکز سلامت روان وصل باشید.

او خاطر نشان کرد: هنوز سرمایه گذاری ما در زمینه سلامت روان ناکافی است و این بحرانها تنها باعث بدتر شدن این عدم تناسب می‌شود.

اخیرا یک نظرسنجی انجام شده از سوی بنیاد KFF نشان داد از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی چهار نفر گفته اند استرس و نگرانی مربوط به کروناویروس تاثیری منفی بر سلامت روان آنها گذاشته است.

تنهایی و انزوا یک فاکتور ریسک مربوط به سلامت فیزیکی و روانی بوده و با اجرای تدابیر مربوط به فاصله گذاری اجتماعی با هدف کند کردن شیوع کروناویروس تماس‌های آمریکایی‌ها با خطوط تلفن مشاوره بحران سر به فلک گذاشته است.

اوایل ماه جاری میلادی بنیاد Well Being Trust با انتشار گزارشی برآورد کرد همه گیری کروناویروس می‌تواند در صورت عدم ارتقای دسترسی ها در آمریکا به درمان‌های مربوط به سلامت روان و اختلال سوءمصرف مواد، منجر به وقوع ۷۵۰۰۰ مرگ افراد مستاصل روی آورده به الکل و مواد مخدر و همچنین خودکشی در این کشور شود.

این در حالی است که آمریکا قبل از همه گیری ویروس کرونا نیز در زمینه سلامت روان و رفتار درگیر بحران بوده که بخشی از علتهای آن دسترسی محدود به مراقبت‌های سلامت، عدم تامین کافی بودجه نظام مربوط به این حوزه و برچسب زدن مردم به افراد هنگام درخواست کمک برای مشکلات روانی هستند.

لورل استاین، رئیس گروه ارتباط در حوزه سلامت روان، یک ائتلاف از سازمان‌های ملی این حوزه شامل انجمن روانشناسی آمریکا و سازمان سلامت روان آمریکا، عنوان کرد: قبل از شیوع کووید ۱۹ نظام سلامت روان و سلامت رفتار و سومصرف مواد درگیر بحران بوده است.

او خاطر نشان کرد: کنگره تلاش می‌کند به اپیدمی مواد مخدر پاسخ داده و باید نیز چنین کاری کند اما خیلی کارهای دیگر لازم است که انجام شود. همه این مسائل در اثر همه گیری ویروس و وضعیت اضطراری به وجود آمده برای سلامت عمومی بدتر شده است.

نرخ خودکشی در آمریکا از ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۷ به میزان ۳۳ درصد افزایش یافته و در حال حاضر دهمین عامل رقم زننده مرگ به طور کلی در این کشور است. در این زمینه مردان به ویژه مردان متعلق به برخی گروه های اقلیت نظیر اعضای جامعه بومیان سرخپوست آمریکا و یا بومیان آلاسکا با بیشترین خطر مواجه هستند.

از هر پنج بزرگسال آمریکایی یک نفر مشکل روانی را تجربه می‌کند و در این میان مشکل اضطراب و افسردگی رایج‌ترین اختلال بوده‌اند.

همچنین در سال ۲۰۱۸ کمتر از نیمی از آنهایی که بیماری روانی را تجربه کرده‌اند مورد درمان قرار گرفتند. در سال ۲۰۱۸ بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی اختلال سومصرف مواد داشته و حدود نصف آنها همچنین یک اختلال مربوط به سلامت روان داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha