• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99031709952
  • خبرنگار : 71282

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار:

توان افزایش بیشتر حقوق را نداریم

توان افزایش بیشتر حقوق را نداریم

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار هر گونه افزایش مجدد حقوق و دستمزد کارگران در شرایط حاضر اقتصاد را به صلاح ندانست و گفت: اگر چه افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال جاری، ۲۱ درصد تصویب شده اما حداقل ۳۴ درصد افزایش در حقوق و دستمزد صورت گرفته است.

جمال رازقی جهرمی در گفت‌وگو با ایسنا، با انتقاد از برگزاری نشست بعد از ظهر شورای عالی کار با موضوع تعیین حق مسکن کارگران، اظهار کرد: دولت در جلساتی که برای دستمزد سال ۱۳۹۹ برگزار شد، شرایط کارفرمایان را درک می کرد ولی اینکه حالا تحت تاثیر برخی جوسازی ها مجددا اقدام به گذاشتن جلسه شورای عالی کار آن هم تحت عنوان دستمزد کرده باعث تاسف است.

وی گفت: به هر حال حق مسکن جزو پکیج حقوق و دستمزد است و وقتی صحبت از تعیین آن در جلسه شورای عالی کار می شود در واقع بحث افزایش حقوق مطرح می شود ولی به صلاح سیاستگذار تحت هیچ شرایطی نیست که این جلسه گذاشته شود و دستگاههای تصمیم گیر کشور نباید تحت تاثیر جوسازی‌ها کوتاه می آمدند.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با بیان اینکه جامعه کارفرمایی نجیب است که دست به جوسازی و اعتصاب نمی‌زند و مظلوم واقع می‌شود، ادامه داد: گروه کارفرمایی موافق افزایش نیست و اگر تصمیمی گرفته شود دو ضلع دیگر شورا یعنی دولت و کارگران هستند و نتیجه اش ریزش شدید نیروی انسانی شاغل در بنگاهها و رونق بازار سیاه کار خواهد بود.

رازقی جهرمی تاکید کرد: به عنوان کارفرما که بیش از هزار و خرده‌ای کارگر داریم و آسیب دیده کرونا هم نیستم، لیست حقوق فروردین و اردیبهشت را به زحمت توانستم پرداخت کنم بنابراین افزایش بیش از این در توان کارفرمایان نیست و به دولت و همه ارگانهایی که کارگران به آنها رجوع کردند از جمله قوه قضاییه هم اعلام کردیم که این داستان به صلاح نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به وضعیت بنگاهها و شرایط اقتصادی کشور می توان وضعیت معیشت خانوارهای کارگری را نادیده گرفت؟ گفت: ما با یک پارداوکس و تناقص در شورای عالی کار مواجه شده ایم از یک سو ارزش پول ملی پایین آمده و از آن طرف قدرت خرید در اقشار حقوق بگیر به شدت کاهش یافته است منتها  طرف دیگر ماجرا این است که کارفرمایانی که عمدتا آسیب دیده اند از بخش تولید و بخش خدمات کشور هستند و بخش خدمات بیشتر از تولید آسیب اساسی دیده است؛ حتی کرونا هم نیامده بود به واسطه تحریم ها و سیاستهای اقتصادی کشور وضعیت خوبی نداشتند.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در پایان با بیان اینکه درخواست نمایندگان کارگری در جلسات شورای عالی کار افزایش ۸۵ درصدی حقوق بود، اظهار کرد: این افزایش عملا امکانپذیر نبود و آنچه که انجام شده مینیمم ۳۴ درصد حداقل افزایش هزینه ای است که به کارفرما تحمیل شده است یعنی اگر چه افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال جاری، ۲۱ درصد تصویب شده اما حداقل ۳۴ درصد افزایش در حقوق و دستمزد صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، نشست شورای عالی کار با موضوع تعیین حق مسکن کارگران،   عصر امروز با حضور وزیر کار و نمایندگان کارفرمایی و کارگری برگزار می‌شود. در نشست بیستم فروردین ماه شورای عالی کار که به تصویب افزایش ۲۱ درصدی حداقل دستمزد کارگران منجر شد، تصمیمی در خصوص تغییر مبلغ کمک هزینه مسکن کارگران اتخاذ نشد و لذا جلسه امروز در راستای تعیین حق مسکن تشکیل خواهد شد. در حال حاضر کمک هزینه مسکن کارگران ۱۰۰ هزار تومان است و حق مسکن تنها آیتم بسته مزد کارگران است که باید به تصویب هیات وزیران برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۱۴:۰۳

خجالت اوره . کارفرماها روز به روز در حال افزایش قیمت تولیدات و خدمات خود هستند انوقت حاضر نیستند به نیروی کار یک حقوق بخور و نمیر بدهند . کی قراره از شر این انسان نماها خلاص شیم

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۰:۳۹

با اختیار خودت هست عزیز برادر، جایی بهتر سراغ داری، فرصت رو از دست نده

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۱۴:۵۷

واقعا جای تاسف داره بخدا

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۱۸:۰۶

مگر طبق قانون حقوق کارگران نباید متناسب با تورم افزایش پیدا کنه چرا دستگاه های نظارتی ورود نمی کنند .چند بار قیمت کالاها و خدمات افزایش پیدا کرده وقتی قانون رعایت نمیشه به کجا باید داد خواهی کرد و حق میلیون ها کارگر و خانواده آنها به راحتی نادیده گرفته میشه

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۱۹:۴۸

پس چرا حقوق شرکت نفتی ها که زیاد است باز هم در خواست افزایش حقوق دارند .مگر نفتی ها تافته جدا بافته هستنئ ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۲۰:۳۱

قیمت همه اجناس و خدمات بیش از 3 برابر شده و کارفرما توان افزایش حقوق ندارد

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۷ ۲۳:۴۱

امکان اینکه طبقات زحمتکش ایران با حقوق ماهیانه حدود صد دلار یک زندگی شرافتمندانه ایجاد نمایند نیست. دست از رانت و تورم بر داریم و به تسهیلات بیشتر و تورم کم و اقتصاد دموکراتیک روی آوریم.

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۰:۲۴

این اقا بیاد یه ماه با حقوق کارگری زندگی کنه ای ننگ بر شما

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۱:۰۰

عوضش ، شکر خدا ،توان بالا بردن مبلغ اختلاسها به صورت نجومی و تصاعدی را دارید

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۱:۳۲

جناب کارفرما با توجه نظر دوست عزیزمون شما چرا کارگر را ابزار میدانید کارگر نیاز به اسایش ارامش و خورد و خوراک و پوشاک و درمان آن باید تامین شود تا بتواند به نحو احسن برای شما کارایی داشته باشدچگونه میتوانید کارگران را بدون این مسایل که همیشه در مضیقه هستند را ببینید انصاف و خدا را در نظر بگیرید آه کارگر شما را از پیشرفت باز میدارد خود دانید والسلام

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۱:۴۳

خجالت بکشیداگه کارگرانبودن الان مملکت ویرون بودب دادکارگرابرسید مسکن بدید بهشون .. .اوناضعیف ترین قشرجامعه هستن الان من حدود۱۶ساله تومجتمع امام خمینی زیرنظرپیمانکاربا۲ملیون حقوق کارمیکنم چرانزاشتن مارسمی بشیم

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۱:۵۸

اقای جهرمی جنسی که صاحبان صنایع چند برابر کردنند به چه دلیل است...

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۰۶:۲۴

خدا لعنت کنه

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۸ ۱۰:۵۰

خودتون به خودتون رحم نمی کنید و هم نوع خود را آزار می دهید!