• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۹ / ۰۱:۱۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99033119736
  • خبرنگار : 71531

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

چگونگی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از شهریور

چگونگی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از شهریور

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی از ۱۵ شهریور ماه، گفت: پروتکل‌های بهداشتی مربوط به این موارد تدوین شده و وزارت بهداشت بر روی اجرای آن‌ها نظارت دارد.

مهندس محسن فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پروتکل‌های بهداشتی مدارس و دانشگاه‌ها که طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است از ۱۵ شهریور ماه بازگشایی شوند، گفت: در زمینه برگزاری کلاس‌ها اعم از دانشجویی یا دانش‌آموزی، پروتکل مروبطه با همکاری متولیان مربوطه یعنی با همکاران وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش برای دانشگاه‌ها و مدارس تهیه شده است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده که به محض بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، این پروتکل‌های بهداشتی نیز اجرا شود، افزود: این پروتکل‌ها عمدتا بر روی محورهای مربوط به رعایت بهداشت فردی، فاصله‌گذاری اجتماعی، گندزدایی میز و نیمکت‌ها و ... است. از آنجایی که باید فاصله‌گذاری انجام شود، این احتمال وجود دارد که تشکیل کلاس‌ها به صورت شیفتی باشد و تعداد کمتری از افراد را در یک کلاس قرار گیرند.

فرهادی ادامه داد: زیرا کلاسی که ۳۰ نفره بوده و قرار است که در این شرایط با ۱۵ نفر برگزار شود یا باید تعداد کلاس‌ها افزایش یابد و یا ساعت کار به صورت شیفتی مشخص شود که مدیریت این موارد با آموزش و پرورش است و مدت‌هاست بر روی این موضوع در حال کار کردن هستند. شاید هم برگزاری کلاس‌ها به صورت تلفیق حضوری و الکترونیکی باشد که همه این موارد در جلسات آتی با آموزش و پرورش نهایی می‌شود. نظارت بر اجرای همه این موارد هم برعهده وزارت بهداشت و هم بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.

فرهادی درباره وضعیت بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی نیز گفت: برای خوابگاه‌های دانشجویی نیز پروتکل‌های مجزایی را  تحت عنوان پروتکل‌های خوابگاهی تدوین کرده‌ایم. البته توصیه ما این است که تا حد ممکن از خوابگاه‌ها استفاده نشود و شرایطی ایجاد شود که دانشجو در شهر خودش کلاس‌ها را ادامه دهد. البته طبیعتا حضور برخی افراد و دانشجویان در خوابگاه‌ها لاجرم است که در این زمینه نیز پروتکل‌های بهداشتی مربوط به آن را اعلام کرده‌ایم و در سایت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بارگذاری شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۱ ۰۳:۵۰

عزیز برادر، هر کلاس دانشجویی یا دانش‌آموزی که می‌توان به‌صورت برخط تشکیل داد، باید برخط تشکیل شود. اگر از الان با این فرض جلو برویم، حداقل مردم،‌ دانش آموزان و دانشجوها را کمتر گیج می‌کنیم. ولی وقتی تا لحظه‌ی آخر به برگزاری امتحان‌های حضور اصرار کنیم، و بعد در دقیقه‌ی نود به برگزاری امتحان مجازی رضایت دهیم، هم اثرگذاری حرف خودمان کم می‌شود، و هم مردم را دچار سردرگمی می‌کنیم. برخی دانشگاه‌های معتبر دنیا (کمبریج،‌ ...)‌ رسما سال بعد، تمام کلاس‌های حضوری را مجازی کردند. بنظرتان از جهالت‌شان است، یا از آینده‌نگری‌شان!؟

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۱ ۱۲:۰۲

باز کلی گویی

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۲ ۱۱:۲۸

قریطینه و طعیلی مدارس و دانشگاه