• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99041611992
  • خبرنگار : 71467

مهلت ثبت اطلاعات حقوق تمام شد اما...

مهلت ثبت اطلاعات حقوق تمام شد اما...

قرار بود از ابتدای خرداد ماه هرگونه پرداخت به کارکنان مشروط به ثبت اطلاعات آن‌ها در سامانه کارمند ایران و البته حقوق و مزایا باشد اما این مهلت تمام شده و دولت در آستانه واریز حقوق‌های تیرماه قرار دارد ولی وضعیت دستگاه‌ها در اعلام اطلاعات مشخص نیست.

به گزارش ایسنا، اگرچه طی سال‌های گذشته بارها در قوانین بودجه و برنامه بر لزوم ثبت اطلاعات کارکنان و وضعیت پرداخت حقوق آن‌ها در سامانه‌های مربوطه اعم از «کارمند ایران» و«حقوق و مزایا» تاکید شده است اما دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون عملکرد مناسبی در این رابطه نداشته‌اند. با این وجود اعلام اطلاعات کارکنان در بودجه امسال به صورت جدی‌تری مطرح و حتی پرداختی به کارکنان مشروط به این موضوع شد.

این در حالی است که در تبصره (۲۱) قانون بودجه امسال تاکید شده که دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند مکلفند اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قرارداد کار معین، کارگری و کارکنان حوزه سلامت بر اساس قانون مربوط به خدمات پزشکان و پیراپزشکان را تا ۲۰ اردیبهشت ماه امسال در سامانه کارمند ایران و سامانه حقوق و مزایا ثبت و یا به‌روزرسانی کنند.  

بر این اساس از ابتدای خردادماه هرگونه پرداخت مستقیم و مستمر به کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی از محل اعتبارات هزینه‌ای و منابع عمومی و اختصاصی فقط بعد از ثبت اطلاعات در سامانه کارمند ایران انجام می‌شود که از محل اعتبارات تخصیص یافته یا درآمد اختصاصی دستگاه توسط خزانه‌داری کل کشور برای ذی‌نفع واریز خواهد شد.

در حالی طبق این قانون باید پرداخت‌های خرداد به کارکنان مشروط به ثبت اطلاعات آنها در سامانه‌های مذکور انجام می‌شد که تاکنون گزارشی در مورد عملکرد دستگاه‌ها در این باره از سوی دولت و البته به طور خاص سازمان اداری و استخدامی ارائه نشده و پیگیری موضوع نیست بدون پاسخ مانده است.

اما در سال‌های اخیر تلکیف قانون برنامه ششم توسعه به درج اطلاعات حقوقی کارکنان در سامانه ثبت حقوق و مزایا نیز مطرح بوده و با وجود راه اندازی سامانه برخی دستگاه‌ها که تعداشان هم کم نبود از جمله زیر مجموعه‌های قوه قضاییه برای ورود اطلاعات اقدام نکردند تا اینکه در مردادماه سال قبل و با تصویب هیات دولت قرار شد تا شهریورماه دستگاه‌ها اطلاعات را وارد یا تکمیل کنند.

اما بعد از آن با وجود اینکه سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که گزارش نهایی را به معاون اول رئیس جمهور ارائه کرده است، اکنون بعد از گذشت ماه‌ها هنوز توضیحی در رابطه با وضعیت مستندسازی اطلاعات حقوقی کارکنان و مدیران و شفاف شدن وضعیت پرداخت‌ها به افکار عمومی ارائه نشده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۴ ۰۸:۵۶

سامانه کارمند ایران بسیار کند و ناکارآمد و دارای طراحی ضعیف است. عدم ورود اطلاعات خاص پایه از سوی ستاد مرکزی وزارتخانه ها باعث ناتوانی کارشناسان استانی و شهرستانی در وارد کردن اطلاعات بعضی از کارکنان می شود. از طرف دیگر، علاوه بر کندی و ضعف ساختاری سامانه و طراحی ضعیف آن، وارد کردن اطلاعات آن، به صورت دستی است و نه هوشمند یا سیستمی. این خود به کندی و بروز خطا و اشتباه دامن می زند. در دنیای امروز، باید از سیستم های خبره و هوشمند کمک گرفت؛ نه سیستم های سنتی. تعداد کارکنان بسیار زیاد است و وارد کردن اطلاعات در حالی که اطلاعات ساختار سازمانی یا مجوزهای استخدامی به درستی از سوی ستادهای مرکزی دستگاه ها بارگذاری نشده، کارشناسان امور اداری و کارگزینان را دچار مشکل جدی می کند.