• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۹ / ۲۱:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99042216665
  • خبرنگار : 71145

درگیری مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان ۲ کشته و ۵ مجروح بر جای گذاشت

درگیری مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان ۲ کشته و ۵ مجروح بر جای گذاشت

در جریان درگیری مرزی دو کشور آذربایجان و ارمنستان که ظهر یکشنبه رخ داد، دو سرباز جمهوری آذربایجان کشته شده و پنج نظامی دیگر مجروح شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، وزارتخانه‌های دفاع دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان عصر یکشنبه با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای، ارتش یکدیگر را به نقض حریم مرزی دو کشور و گشودن آتش به سوی نیروهای طرف مقابل متهم کردند.

ابتدا وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که حدود ساعت ۱۲:۳۰ امروز به وقت محلی نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان سوار بر خودرویی نظامی و به دلایل نامعلوم تلاش کردند که با عبور از منطقه مرزی تاووزوفسکی وارد خاک ارمنستان شوند که با هشدار مرزبانان این کشور مواجه شدند و با به جا گذاشتن خودروی خود به پشت مرزهای دو کشور بازگشتند.

بیانیه وزارت دفاع ارمنستان اضافه کرد که نزدیک ساعت ۱۳:۴۵ امروز، نظامیان جمهوری آذربایجان با استفاده از آتش توپخانه به مواضع مرزی ارمنستان منطقه مرزی تاووزوفسکی حمله کردند که با پاسخ متقابل ارتش این کشور مواجه شد و خسارت جانی به ارتش جمهوری آذربایجان وارد شد.

در مقابل وزارت دفاع جمهوری آذربایجان، ارتش ارمنستان را به نقض آتش‌بس از طریق شلیک توپخانه متهم کرد که در پی آن دو سرباز این کشور کشته و پنج نظامی دیگر مجروح شدند.

بیانیه وزرات دفاع آذربایجان تصریح کرده که در پی پاسخ کوبنده به نقض آتش‌بس توسط همسایه غربی، نیروهای ارتش این کشور ناگزیر به عقب‌نشینی شده‌اند.

هر چند وزارت دفاع آذربایجان از وارد آمدن خسارت جانی به ارتش دو طرف خبر داده ولی طرف ارمنستانی مدعی است که نیروهای این کشور در صحت و سلامت کامل به سر می‌برند.

تنش میان باکو و ایروان بر سر منطقه قره باغ از فوریه سال ۱۹۸۸ میلادی و با اعلام جدایی این منطقه خودمختار از جمهوری آذربایجان آغاز و به درگیری مسلحانه در فاصله سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴ میلادی منجر شد.

تلاش‌های بین‌المللی برای حل این مناقشه با همکاری روسیه، آمریکا و فرانسه همچنان ادامه دارد ولی تاکنون به حل نهایی این تنش منجر نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۲ ۲۳:۵۳

"و با اعلام جدایی این منطقه خودمختار از جمهوری آذربایجان آغاز و به درگیری مسلحانه در فاصله سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴ میلادی منجر شد." کاملا مغرضانه فرمودین قره باغ خاک اسلام است مثل بیت المقدس هیچ فرقی بین غاصب و صهیونیست نیست!!