• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۰۴:۴۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99042317510
  • خبرنگار : 71263

روسیه جای خالی نفت ونزوئلا را برای آمریکا پر می‌کند

روسیه جای خالی نفت ونزوئلا را برای آمریکا پر می‌کند

روسیه صادرات نفت سیاه به آمریکا را در شش ماه نخست سال ۲۰۲۰ در رکورد بالایی حفظ کرد تا جای خالی بشکه های نفت سنگین ونزوئلا را که خریدشان در آمریکا حدود یک سال پیش متوقف شد را پر کند.

به گزارش ایسنا، آمریکا سال گذشته با هدف سرنگونی دولت سوسیالیست نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا صادرات نفت این کشور را هدف گرفت و صادرات ونزوئلا اکنون به پایینترین حد در حدود ۸۰ سال گذشته سقوط کرده است. اما با وجود بحران اقتصادی وخیم، مادورو همچنان در قدرت مانده و موفق شده بخشی از صادرات نفت را حفظ کند.

از آنجا که بسیاری از پالایشگاههای نفت آمریکا معمولا نفت سنگین را پالایش می کنند، این کشور خرید نفت سیاه را از روسیه افزایش داده است. طبق آمار رفینیتیو آیکان، صادرات مسکو در سال ۲۰۱۹ دو برابر نسبت به سال ۲۰۱۸ افزایش یافت و به ۱۱ میلیون تن رسید.

واردات نفت سیاه آمریکا از روسیه در شش ماه نخست امسال به ۵.۳ میلیون تن افزایش یافت و در مسیر برابری با حجم بالای واردات سال ۲۰۱۹ قرار دارد.

آمریکا عمدتا نفت سبک تولید می‌کند که مناسب استفاده در مجتمعهای پالایشگاه طراحی شده برای پالایش نفت سنگین آمریکای لاتین نیست. صنعت شیل آمریکا هم تولیدش را در بحبوحه تقاضای ضعیف کمتر کرده است.

واشنگتن برخلاف روسیه در توافق کاهش تولید نفت گروه اوپک پلاس که از ماه مه آغاز شده و تا آوریل سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت، حضور ندارد.

یک معامله گر نفت سیاه روسی به رویترز گفت: کاهش تولید نفت سنگین اوپک و از دست رفتن بشکه های نفت ونزوئلا از سقوط تولید نفت شیل برای آمریکا بدتر بوده است.

نفت سیاه ارزانتر از گرید نفتی اورال روسیه است که اخیرا به دلیل کاهش تولید جهانی به شدت افزایش پیدا کرده و به آمریکا هم صادرات دارد.

بر اساس گزارش رویترز، نفت سیاه روسیه عمدتا به منطقه خلیج مکزیکوی آمریکا وارد می شود که هیوستون و گالوستون در ایالت تگزاس را شامل می شود. صادرات نفت سیاه روسیه به آمریکا از بندر اوست لوگا در دریای بالتیک انجام می شود و در فاصله ژانویه تا ژوئن ۳.۳ میلیون تن صادر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۴ ۰۶:۲۱

دنیا، دنیای اقتصاد است!!!ما نفهمیدیم ما نمی دانیم و نمی خواهیم بفهمیم منافع ملی یعنی چی!!!

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۴ ۰۸:۱۱

مثال عینی از غیر قابل اعتماد بودن روسیه ، در ظاهر حمایت از ونزوئلا و در باطن ، زدن خنجر از پشت ، روسیه علاقه مند به ادامه تحریم کشورهای دارای نفت مثل ایران و ونزوئلا است تا از آب گل آلود ماهی بگیره و نفت خودشو گرانتر بفروشه . در این دنیا همه ی دولتها فقط و فقط به فکر منافع ملی خود هستند نه منافع کشورهای دیگه .