• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99050604227
  • خبرنگار : 80001

فرم «ج» متقاضیان کمک ودیعه مسکن باید سبز باشد

عدم استفاده از تسهیلات یارانه های دولتی در بخش مسکن یا به عبارتی سبز بودن فرم «ج»، عدم مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد، متاهل یا سرپرست خانوار بودن از شروط دریافت وام کمک ودیعه اجاره مسکن است.

به گزارش ایسنا، کسانی که متقاضی دریافت وام ودیعه اجاره مسکن هستند نباید قبلاً از تسهیلات یارانه ای دولت استفاده کرده باشند و فرم «ج» آنها نباید قرمز باشد.

بر این اساس، افرادی که مسکن مهر دریافت کرده یا متقاضی طرح اقدام ملی مسکن هستند از شمول دریافت وام ودیعه خارج می‌شوند.

بر اساس اعلام مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن، در مجموع شش میلیون و ۶۰۰ هزار نفر خانوار اجاره نشین در کشور داریم که همه آنها دارای مشکل نیستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که دو میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار نیازمند کمک های دولت برای وام اجاره مسکن هستند. به نظر می‌رسد در این مرحله از پرداخت وام اجاره مسکن بتوانیم در حدود ۹۰۰ هزار نفر را پوشش بدهیم.

پروانه اصلانی ادامه داد: در تهران با دریافت ۵۰ میلیون تومان وام اجاره مسکن، مستاجران ۵۴۰ هزار تومان سود این وام را ماهانه به بانک می پردازند و بعد از یکسال ۵۰ میلیون تومان اصل پول را برگردانند.

وی تصریح کرد: از شنبه (۴ مردادماه) ثبت‌نام دریافت تسهیلات وام ودیعه مسکن آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه (۹ مرداد) ادامه خواهد یافت. از طریق پیامک افرادی که می‌خواهند از این تسهیلات استفاده کنند کد ملی سرپرست خانوار را به سرشماره ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ پیامک می‌کنند. همزمان فرآیند پالایش آغاز می‌شود و از بین افرادی که پیامک ارسال کرده‌اند دعوت می‌شود به سایت اقدام ملی مسکن به نشانی TEM.MRUD.IR مراجعه کرده و اطلاعات خود را تدقیق و تکمیل کنند. سپس  از طریق ارتباط با سامانه هایی که امکان پالایش را می دهند این افراد پالایش می شوند و در نهایت افراد واجدان شرایط به بانک‌های عامل معرفی می شوند.

اصلانی خاطرنشان کرد: آنچه در ستاد ملی کرونا تصویب شده، یکساله است و اصل وام باید به بانک بازگردانده شود.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در خصوص مدارک لازم برای دریافت وام  از بانک های عامل تعیین شده از سوی بانک مرکزی، گفت: تلاش بر این است که حداقل وثیقه از افراد واجد شرایط هستند دریافت شود. این ها موضوعی است که از سوی بانک مرکزی نهایی و  اعلام می شود.

اصلانی ادامه داد: از تاریخ مصوبه ستاد ملی کرونا که چهارم مرداد است اجاره نامه ها مشمول استفاده از این تسهیلات می شوند. فرآیند پایش از طریق کد ملی افراد آغاز شده است. اما به شکل دقیق تر اطلاعات افراد تحت تکفل سرپرست خانوار نیز پایش خواهند شد.

وی درباره آغاز پرداخت تسهیلات وام اجاره  مسکن، گفت: تلاش این است که قبل از پایان مرداد بتوانیم افراد را به بانک های عامل برای دریافت وام معرفی کنیم.

اصلانی ادامه داد: منابع محدود است و دسته بندی و طبقه بندی متقاضیان در ستاد ملی کرونا انجام شده است. آنچه ملاک عمل قرار خواهد گرفت مستاجرانی است که بعد از چهار مرداد اجاره نامه تنظیم کرده اند که این افراد مشمول دریافت کمک ودیعه مسکن هستند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن توضیح داد: این تعداد وامی که در نظر گرفته شده است منابع کوچکی نیست و در این شرایط اقتصادی اتفاق مهمی است که افتاده است و باید به فال نیک گرفت.

اصلانی با اشاره به اینکه میزان این وام از صندوق توسعه ملی تامین می شود، توضیح داد: بخشی از این وام می تواند در حوزه مشاغل صرف شود تا توانمندی خانوار در حوزه کسب درآمد افزایش یابد تا افراد از پرداخت اجاره خود برآیند.

وی تصریح کرد: اساس سیاستگذاری مبنی بر حمایت خانوارهاست، چه حمایت از مستاجران در تامین بخشی از هزینه اجاره بها و چه حمایت از مشاغل برای تقویت کسب درآمد، هردو آنها منجر می شود خانوارها توانمند شوند و زندگی خود را در شرایط کرونا مدیریت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۵-۰۶ ۱۶:۰۱

اصلا جواب پیامک نمیاد از دیروز تا حالا احتمالا تا ۵ شنبه هم هیچ خبری نشه دوروزه دارم پیامک میدم ولی جوابی دریافت نکردم

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۱۲ ۱۳:۰۱

پیامک دادیم ایا باید جوابی دریافت کنیم؟هیچ ج داده نشده

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۱۶ ۰۸:۲۴

سلام برگ ج سبز را از کجا باید بگیریم برای وام ودیعه مسکن

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۹:۱۹

برای من که برای مسکن ملی ثبت نام کرده ام و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده به این دلیل به من وام تعلق نگرفته

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۱۸ ۰۳:۳۹

من برای طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردم ایا برای کمک ودیعه احاره مسکن فرم ج من قرمز میشود؟؟

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۰ ۱۲:۲۲

سلام منم همین سوال رو دارم لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده ممنونم

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۷ ۲۰:۰۶

خیر مشکلی نیست میتونستید ثبت نام کنید ولی مهلتش تموم شده

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۱:۴۹

من اصلاهیچ خونه ووامی نگرفتم الکی فرم ج منوقرمززدن ماچیکارکنیم ایامیتونیم اعتراض کنیم دوباره سبزبشه

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۱۲:۴۶

براي من هم همينطوره شماره اي كه گذاشتند اصلا جوابگو نيستند

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۶ ۱۴:۰۹

من بدون اینکه زمین یا خونه ای داشته باشم یا حتی وام گرفته باشم جواب فرم جیمم قرمز شده.تازه تحت پوشش کمیته امداد هم هستم .رفتم مسکن و شهر سازی میگن توی سامانه ما فرم جیمم سبزه اما واسه وام زده قرمز.الان تکلیف بنده چیه کجا باید اعتراض بدم؟؟؟

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۵ ۱۱:۵۳

سوال بنده هم دقیقا همینه چرا کسی پاسخگو نیست فرم ج بنده در مورد مسکن ملی سبزه اما در مورد وام ودیعه مسکن قرمزه و تازه ازدواج کردیم و خونه رهن کردیم الان به شدت نیاز دارم به این پول رهن خونه هیچ مسلمونی نیست جواب بده

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۲۷ ۱۴:۳۴

چرا مسخره بازی درمیارین؟ به شما ه از سال 84 خونه به ناممون بوده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سال 84 خونه بوده متری 1 تومن الان شده متری 30 تومن

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۵ ۱۲:۰۱

دوتا شماره مسخره گذاشتن توی سایت هرچی زنگ میزنیم اشغاله و کسی جوابگو نیست ما وام ودیعه مسکن میخوایم هیچی هم نداریم برای طرح ملی مسکن ثبت نام کردیم فرم ج سبزه اما برای وام ودیعه قرمزه و نمیدونیم به کی بگیم لطفا کمکمون کنید

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۱۸ ۱۵:۳۱

من از سال 1372 تا حالا مستاجرم ووام یک میلیون تومانی کرونا رو در یافت کردم از هیچ بانکی هم به لحاظ مسکن وام نگرفتم . حتی پول خرید مسکن مهر رو هم نداشتم و ندارم . 55سال سن دارم و فقط میلیون تومن پول دارم که اونم بابت ودیعه به صاحب خونم دادم . فرم ج من چرا قرمز شده؟ چه جوری باید اعتراض بدیم ؟من تا پایان شهریور 99 مهلت دارم وصاحب خونه میگه تخلیه کن .آخه من چه خاکی به سرم بریزم؟ چیکار کنم ؟ لطفا حتما منو راهنمایی کنین . اجرتون با خدا

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۰۵ ۲۰:۱۵

منم‌ قبلادرطرح مسکن مهروطرح ملی مسکن ثبتنام کروم ولی بخاطربی پولی منصرف شدم ولی الان به همین خاطرردشدم چکترکنم

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۴ ۱۳:۴۱

سلام فرم‌جیم برای ودیعه وام مستاجران قرمزه رفتیم مسکن و شهرسازی سبز بود توی سامانه ثبت نام اعتراض کردیم حالا کخ ما مستاجریم و نیازمند باید چیکار کنیم

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۶ ۱۱:۲۳

سلام برای ما فرم ج قرمز شده رفتیم استعلام گرفتیم از مسکن و شهرسازی سبز بود ولی برای وام ودیعه مسکن قرمز شده میشه راهنمایی کنید چیکار کنیم والا بخدا گرفتاریم اعتراض کردیم ولی جوابش نیومده

avatar

من از بچه گی هیچ چیز بنامم نبوده بس چرا برای من قرمز ج خورده یعنی بهم تعلق نمیگیرد

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۰۲ ۲۱:۱۹

سلامِفرم ج قرمز شده بنام هیچی نیست وام مسکن ندارم

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۱۴ ۱۹:۲۱

سلام

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۶ ۰۰:۴۴

من بازنشسته هستم مستاجرم ۵سال سکونت دراصفهان دارم ثبت نام کردم فرمم قرمز لطف درحق من دوتا دختر افسرده دارم

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۵ ۰۰:۲۹

سلام منهم از مسکن ملی خبری نشده قرمزهستش چکاربایدبکنم

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۵:۳۰

با سلاماحتراما به استحضار میرساند بنده یکی از متقاضیان مسکن مهر پردیس فاز 11 هستم . بعد از سال ها که این پروژه زمان برد و چندین مرتبه افزایش قیمت و افزایش مبلغ وام و فروش عرصه اکنون هم قانون جدید گذاشته شده که باید متقاضیان مبالغی رو پرداخت کنند که برای فاز 11 این مبلغ نزدیک به 32 میلیون تومان هستش و گفتند که کسانی که تا حالا ملکی به نامشون نبوده مراجعه کنن برای استفاده از فرم ج که این مبلغ رو پرداخت نکنن ولی باز هم بعد از گذشت چند ماه از درخواست این فرم و با وجود اینکه سازمان عمران اعلام کرده که واحد آماده تحویل هستش ولی اعلام میکنن که نتیجه استعلامات نیومده و تا نتیجه اعلام نشه واحد تحویل نمیشهخواهش میکنم ای مسئله رو پیگیری کنید و اطلاع رسانی کنید واقعا ما پدرمون درومدهچندین بار افزایش قیمت دادن ، 10 ساله که قراره یه واحد تحویل بدن لطفا پیگیری کنید با تشکر