• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99061107913
  • خبرنگار : 71129

آمریکا به دنبال ائتلافی مشابه ناتو در منطقه هند-پاسیفیک

آمریکا به دنبال ائتلافی مشابه ناتو در منطقه هند-پاسیفیک

معاون وزیر خارجه آمریکا به ارزیابی استراتژی این کشور در مواجهه و مقابله با چین در هر طیفی پرداخت و گفت: به دنبال ایجاد یک ائتلاف شبیه به ناتو در منطقه هند-پاسیفیک هستیم تا بتوانیم چین را متوقف کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، استیون بیگان، معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: این ائتلاف شامل کشورهای ژاپن، هند، آمریکا و استرالیا می‌شود. ما این ائتلاف را در یک محیط امنیتی انجام می‌دهیم. ما این کار را از منظر خواسته‌های بزرگتر برای ادعای قلمرو حاکمیت انجام می‌دهیم، خواه در دره گالوان هند در مرز با چین یا در پاسیفیک جنوبی باشد.

بیگان به این مساله نیز اشاره کرد که آمریکا به دنبال تغییر این همکاری چهار کشوری به ائتلافی شبیه به ناتو است، چون منطقه هند-پاسیفیک در واقع فاقد زیرساخت‌های قوی چندجانبه است.

این دیپلمات آمریکایی با تاکید بر این مساله که تنها زمانی این اتفاق می‌افتد که سایر کشورها هم همانطور که آمریکا پایبند است، متعهد باشند، ادامه داد: ائتلاف اصلی و اولیه ناتو تنها ۱۲ عضو داشت اما اکنون ۲۷ عضو دارد. شما می‌توانید با کشورهای معدود این ائتلاف را تشکیل دهید و آن را رشد دهید.

این اظهارنظر از سوی بیگان در روز دوشنبه و زمانی مطرح شد که نیروهای هند و چین بار دیگر در منطقه "چوشول" در منطقه مورد مناقشه لداخ با یکدیگر درگیری فیزیکی داشتند. وزرای دفاع و خارجه هند و چین قرار است در ماه جاری میلادی به صورت مجازی و با فرمت ۲+۲ مذاکراتی را برگزار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha